Uygun Fiyatlı Fiyat Performans Lastiği 205 55 r16 Önerisi

Tatarzapata

Asfalt Kurutucu
19 Şub 2019
109
79
585
37
Marka
Audi
Herkese iyi forumlar. Belirli bir süredir aracımda kullandığım lastik Barum Bravuris 205 55 r16. Belirli bir kullanımdan sonra olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle paylaşmak ve fikir edinmeniz adına düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle lastik fiyatlarının oldukça yükseldiği hele hele michelin ve goodyear gibi markaların lastiklerinin fiyat bandını tanesinde 600-700 e kadar çıkarttığını maalesef herkes biliyor. Bütçemizi diğer lastiklere göre daha az zorlayan bir marka Barum Bravuris zaten Continentalin bilindiği üzere. 250-300 bandında tanesini bulmanız mümkün.
Aracımı yeri geliyor hızlı kullanıyorum ani hız artışlarıyla gücünü deniyorum bu manada lastik bu hızlanmalara çok güzel tepki veriyor o konuda hiç bir sıkıntımız yok hız 120-130km bandından sonra sessizlik konusunda her lastikte olduğu gibi biraz sıkıntıları var fakat yol tutuşuna önem veren ve konfor arayan biriyseniz isteklerinizi de karşılıyor. Yıpranma faktörü kullanıcıdan kullanıcıya değişse de premium markalardan farkı yok gayet o konuda da memnunum ve bence en önemli nokta genelde kullananlar lastik yenileme vakitleri geldiğinde aynı lastiğe yönelmeyi düşünüyor ki bu da lastiğin fiyat performans ve memnuniyet konularında tatmin edici olduğunu gösteriyor. İçeriye alınan ses premium markalardan biraz daha yüksek fakat bu konuda da uçuk bir fark yok eksi yön olarak sessizlik konusu ön planda olabilir.
Eğer bütçe olarak çok yukarılara çıkmadan performans ve fiyat ürünü olarak düşünülürse tavsiye edeceğim ve kendiminde kullandığı bir lastiktir. Ufak da olsa genel bilinenlerin aksine daha farklı bir markaya yöneltmek adına sizlere en ufak bir faydam olursa ne mutlu bana.
Son olarak lastiğin 2006 model A4 2.0 tfsi quattro araçta kullandığımı belirteyim.
 
Son düzenleme:

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,700
2
9,630
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Hangi serisini kullanıyorsunuz BRV 3 HM mi ?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım