Uzun Dönem Araç Kiralama Tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzyfbc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozzyfbc

Asfalt Kurutucu
1
Merhaba arkadaşlar.

Yeni açacağım şahıs şirketine uzun dönem (1 yıl) bir otomatik dize araç kiralamayı düşünüyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla da genellikle fiyatlar yazmıyor.

Garenta'de Kia Ceranto gözüme ilişti sadece. Garenta'dan bireysel olarak da çok kez araç kiraladığım için belki de algıda seçicilik.

Bu konuda fiyat-performans olarak tavsiye edebileceğiniz firmalar nelerdir?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Yeni açacağım şahıs şirketine uzun dönem (1 yıl) bir otomatik dize araç kiralamayı düşünüyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla da genellikle fiyatlar yazmıyor.

Garenta'de Kia Ceranto gözüme ilişti sadece. Garenta'dan bireysel olarak da çok kez araç kiraladığım için belki de algıda seçicilik.

Bu konuda fiyat-performans olarak tavsiye edebileceğiniz firmalar nelerdir?

Teşekkürler.

Garenta, Çelik Motor'un bünyesindeki şirketlerden biri olduğu için Kia'lara pozitif ayrımcılıkları söz konusu. İnternet ortamında fiyat bazen yazıyor bazen yazmıyor. Genelde teklif usulü ilerlemeyi tercih ediyorlar. Kampanya dönemlerinde fiyatları yazıyorlar mesela. 1 sene xxx $ gibi.
Ayrıca kampanya döneminde yakalarsanız ciddi fiyat avantajı oluyor. Oto kiralama firmaları özellikle kış ayında reklama ihtiyaç duyuyorlar, ve dönem dönem kampanyalar yapıyorlar. Aynı araca düşük fiyat veren herhangi bir şirketten kiralayabilirsiniz. Tabii ki kurumsal olması koşuluyla. Fiyat uygun diye adı duyulmamış firmalara gitmeyin, pişman olursunuz. Malum rekabetin yoğun olduğu bir sektör, kurumsal firmayla çalışın ki başınız ağrımasın.Ben olsam tüm firmalardan teklif ister, sundukları şartlara bakar (yıllık km,yol yardım vb..) fiyat/performans oranı en iyi firmayla çalışırdım
Enterprise,Hedef Filo,Garenta,Intercity,Europcar,Derindere şimdilik aklıma gelen büyük ve güvenilir firmalar..Ayrıca distribütör'den de araç kiralayabilirsiniz. Borusan,Mengerler,Doğuş oto gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...