Uzun süreden beri giriş yapmayan üyelerimiz hk.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
4,077
27
Marka
Honda
Merhabalar,

Son zamanlarda forumumuza uzun süreden beri giriş yapmayan üyelerimizin hackerlar tarafından hesabına giriş yapılıp bazı paylaşımlar yapmaya çalıştıklarını gördük.

Bu, üyelerimizin şifrelerini başka sitelerde de kullandığı ve o sitelerde yaşanan şifre sızıntısı nedeniyle buradaki hesaplarının da ele geçirildiği anlamına geliyor.

Üyelerimizin güvenliğini sağlamak amacıyla, 01 Ocak 2023 tarihinden sonra forumumuza giriş yapmayan tüm üyelerimizin şifrelerini sıfırlaması zorunlu hale getirilmiştir. Bu kapsamda bu üyelerimizin hesapları kilitlenmiş olup, şifreleri değiştirilinceye kadar hiçbir şey yapamayacaklarını belirtmek isteriz.

Bu üyelerimiz giriş yaptıktan sonra sistem tarafından kayıtlı oldukları e-posta adresine otomatik olarak şifre sıfırlama e-posta'sı gönderilecektir. Üyelerimiz dilerse e-posta'yı tekrar göndertebilirler. Şayet o e-posta'yı artık kullanmıyorlarsa, otopark.com/iletisim adresinden bizlerle iletişime geçmeleri gerekmektedir. Teyit işlemlerinin ardından yeni e-posta adresine sıfırlama e-posta'sı gönderilecektir.

Bu prosedür yaklaşık 10,400 üyemizi kapsamaktadır.

İyi günler dileriz,
OTOPARK.COM
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...