aygıt yöneticisinde de sıkıntı yok ve kablo üstündeki ışık yeşil yanıyor araca takılı iken
Araç passat 1.8tsi passat
B6 hocam ama yeni sürümler de açabiliyor diye biliyordum . Vw forumlarına da konu açtım , cevap gelmedi bakalım17.8 yeni nesil araçlar için uyumlu hocam 1.8 tsi passat ise aracınız yüksek ihtimal b6 kasa kodludur.Daha detaylı bilgi için vw forumlarını gezmenizi tavsiye ederim.Ama kablo arabanıza uyumsuz olabilir dediğim gibi.
Kablo sürümü ve yazılım sürümünü mü diyorsunuzLibrary ile kablo uyusmuyor, farkli yazilimlar var, kabloda dedigi yazilimi indirirseniz sorununuz cozulur(tecrubem yok, anladigim kadarini ilettim)
Aracınızın model yılına göre alacaksanız Golf Tutkusu forumunda orjinal vagcom satan arkadaşlar var.Ordan 2.el olarak orjinal ürün temin edebilirsiniz.Çinden gelen ürünlerde sıkıntı yaşama ihtimali yüksek oluyormuş. Ben de vagcom alma niyetine girdim, fakat gönderdiğim yazıyı okuduktan sonra biraz soğudum açıkçası. Orjinali veya Avrupa versiyon güncelleme alabilenleri sağlıklı çalışıyormuş. Onların da fiyatları yüksek açıkçası. Sizin elinizdeki ürünün maliyeti nedir acaba?
24 dolardı . Bende araştırdım baktım artısına eksisine çoğu kişide sorunsuz gözüküyordu bakalım sorunu çözebilecek miyiz . Gönül ister tabi orjinali almak ama çok pahalı.Çinden gelen ürünlerde sıkıntı yaşama ihtimali yüksek oluyormuş. Ben de vagcom alma niyetine girdim, fakat gönderdiğim yazıyı okuduktan sonra biraz soğudum açıkçası. Orjinali veya Avrupa versiyon güncelleme alabilenleri sağlıklı çalışıyormuş. Onların da fiyatları yüksek açıkçası. Sizin elinizdeki ürünün maliyeti nedir acaba?
Yanında geldi cd ileYazılım kablonun yanında mı geldi, yoksa internetten kendiniz mi edindiniz?
Yanında geldi cd ile
Başka bir forumda bi arkadaş yardımcı oluyor çözecek gibiyiz inşallahOna ragmen calismadiysa yapcak pek bisey yok bence
aynı problem bendede var eger çözerseniz hakan_dnz79@hotmail.com.tr adresime mail atabilirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürlerOna ragmen calismadiysa yapcak pek bisey yok bence