Vag com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drlockermen

Profesör
96
Marka
Volkswagen
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır :)
Vag com kullananlar var mı almayı düşünüyorum , nereden ve ne kadar fiyata aldınız yardımcı olursanız sevinirim :)

Linkte ürün çıkmıyor usta

Usta senin linkte ürün çıkmadı ama şunu buldum uygun mudur güvenilir mi https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32846322047.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.5433ac46L4Ifet

vagcom alıp , kodları öğrenmekle vs uğraşmaktansa yaptırmak daha mantıklı olabilir. Zaten 50 tl civarında ücret alıyorlar. Cihazın kendisi 20 dolar

vagcom alıp , kodları öğrenmekle vs uğraşmaktansa yaptırmak daha mantıklı olabilir. Zaten 50 tl civarında ücret alıyorlar. Cihazın kendisi 20 dolar

Yaptırmaya 50 lira vermektense 80 lira verip Her vag grubu aracımda istediğim gibi kodları öğrenip oynamak daha eğlenceli ve hoş geliyor :)

İstediğin zaman 5 dk'da açıp kapatabiliyorsun cihazla yaptırmak aynı parayken cihaz daha mantıklı bence hem öğrenmesi ve yapması gayet kolay aslında

Türk sitelerde bunlar vardı aliexpress te bulamamıştım çok sağolun :) birde bu sürüm kaç modele kadar destekliyor
Rica ederim, bende 12.12 sürüm var 2017 octavia ve golfte bazı özellikleri hala açabiliyorum ama bazı özellikler gözükmüyor sürüm eski olduğu için linkteki 17.8 sürüm 21 temmuz 2017 ye kadar bütün vag grubunu destekler ama dediğim gibi yeni çıkanları desteklemicek diye bir şey yok ben 2014'te aldım hala çoğu özelliği açıyor :D

Rica ederim, bende 12.12 sürüm var 2017 octavia ve golfte bazı özellikleri hala açabiliyorum ama bazı özellikler gözükmüyor sürüm eski olduğu için linkteki 17.8 sürüm 21 temmuz 2017 ye kadar bütün vag grubunu destekler ama dediğim gibi yeni çıkanları desteklemicek diye bir şey yok ben 2014'te aldım hala çoğu özelliği açıyor :D

Sağolun çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...