Vitara 1.6 AT 4x2

Teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle. Benim aracın içinde bulunduğu nesilde Daiichi ekran vardı, tam olmasa bile kıyısından o ekran zedelerdenim, tam olmasa deme nedenim arada dokunmatiği donuyordu resetliyordum düzeliyordu. Bir de resetle falan düzelmeyenler vardı, komple değişim istiyordu. Gerçi sonraki nesildeki Navitech için de çok iyi konuşulmuyor ya, Suzuki şu Türkiye'de montajlanan ekranlarda kaliteli bir şey kullansa (ki İngiltere'de Almanya'da falan bu araçlar 7 inç Sony ekranla satılıyordu, Türkiye'de 10.1 inç takmış olmak için bunlarla uğraştırmasına gerek yoktu) hiç sorun açmadı sınıfına koyacaktım. Çünkü mekanik olarak ne ben ne aldırdığım çevreden bir sorun dönüşü duymadım. Ek olarak konfor anlamında kötü olduğunu düşünmeyen taraftayım. Konfor olarak, rahatlık olarak Vitara'yı kullandığım, denediğim bir b hb/suv araçtan öne konumlandırırım.
konforla ilgili görüşünüze yüzde yüz katılıyorum. hiçbir şekilde yormayan bir araç. süspansiyonları da darbe emiş ve diplenme aralığı olarak gayet iyiydi. arkadaşımın aracı olarak kullanmıştım. geri vermek istemedim öyle söyleyeyim.

konforla ilgili görüşünüze yüzde yüz katılıyorum. hiçbir şekilde yormayan bir araç. süspansiyonları da darbe emiş ve diplenme aralığı olarak gayet iyiydi. arkadaşımın aracı olarak kullanmıştım. geri vermek istemedim öyle söyleyeyim.
Vallahi tüm samimiyetimle söylüyorum, hoş geçmişte de söylüyordum ama... :D o zamanlar kedi-ciğer muhabbetine maruz kalıyordum sanki kullandığım en üst seviye araba oymuş da ondan övüyormuşum gibi.
Bu forumda da o muameleye maruz kaldım mı hatırlamıyorum, o muhabbetlere girdiysem kuvvetle muhtemel kalmışımdır.

Şu an daha üst seviyede bir markanın B crossover aracını kullanıyorum. Konfor olarak Vitara çok daha iyiydi. Bakın daha iyiydi demiyorum, çok daha iyiydi.

Yalıtım olarak nasıl acaba vitara, diğer b segmenti otomobillere yakın mıydı acaba?

Yalıtım namına kapıda vs. pek bir şey yok ancak ilginçtir ki gürültüden şikayet edilen bir araba değildi (binen arkadaşların yorumu dahil). Motorları sessizdir, özellikle 1.6'sı rölantide çalışmıyor sanılabilir, kaput içi ve tekerlek içi yalıtımı iyidir.

Otoban dışında yalıtımdan şikayetim olmadı.
Otobanda -hatırladığım kadarıyla- 120-130 km/s üstüne çıkınca hele de rüzgârlıysa "ah biraz yalıtıma özen gösterselermiş" dedirtiyordu.