Selamlar !
Öncelikle arabalar ve aşağıda bahsettiklerim hakkında pek bilgim ve fikrim olmadığını baştan belirtmek isterim, alay etmeyin sonra.
Mercedes Benz Vito 112CDI aracımız var, çocukluğumdan beri ara ara kullanmışlığım var, bundan sonra da babamdan devralıp ben kullanacağım için arabayı 25'li yaşlara uygun aşırıya kaçmadan sportif gösterecek değişiklikler yapmayı planlıyorum.
Bu konu hakkında da cidden yardıma ihtiyacım var.
1)Şu sesi elde etmem için ne yapmam gerekiyor ?
Bana bu sesi verecek bir egzoz markası/modeli söyler misiniz ?
Ortalama ne kadara mal olur ?
2)Bunun gibi egzoz değişiklikleri arabaya zarar verir mi ?
3)Bu egzoz sesi istenildiği zaman kapatılıp açılabilir mi ? İllegal midir veya illegal olması için bir desibel sınırı var mıdır ?
4)Aşağıdaki jant kaç inç ? Bu arabaya takılması güvenlik açısından riskli mi ? Bu boyutta veya bundan bir tık daha küçük siyah bir jant nasıl olur sizce ?
5)Havalı Süspansiyonlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar...
Öncelikle arabalar ve aşağıda bahsettiklerim hakkında pek bilgim ve fikrim olmadığını baştan belirtmek isterim, alay etmeyin sonra.
Mercedes Benz Vito 112CDI aracımız var, çocukluğumdan beri ara ara kullanmışlığım var, bundan sonra da babamdan devralıp ben kullanacağım için arabayı 25'li yaşlara uygun aşırıya kaçmadan sportif gösterecek değişiklikler yapmayı planlıyorum.
Bu konu hakkında da cidden yardıma ihtiyacım var.
1)Şu sesi elde etmem için ne yapmam gerekiyor ?
Bana bu sesi verecek bir egzoz markası/modeli söyler misiniz ?
Ortalama ne kadara mal olur ?
2)Bunun gibi egzoz değişiklikleri arabaya zarar verir mi ?
3)Bu egzoz sesi istenildiği zaman kapatılıp açılabilir mi ? İllegal midir veya illegal olması için bir desibel sınırı var mıdır ?
4)Aşağıdaki jant kaç inç ? Bu arabaya takılması güvenlik açısından riskli mi ? Bu boyutta veya bundan bir tık daha küçük siyah bir jant nasıl olur sizce ?
5)Havalı Süspansiyonlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, saygılar...