Volkswagen Bora 1.6 Pacific

Konuya mesaj gelince, bu güzelliği tekrar görme şerefine nail olduk 🥰

Ağırlık bana da yanlış geldi ama 1200 üzeridir zaten.

Performans konusunda ufak geliştirmelerle biraz daha cevap veren bir hale getirilebilir.. Bilmem tercih eder misiniz ama Polo 6n2'lerin jant kapaklarını kullanarak teneke jantlara geçilebilir.

1000047484.jpg

Bunların tıpatıp aynısını bulmak da bir iş artık ama 🙂 Bunlar Bora'nın Comfortline jantına benziyor ve alışım gibi duruyorlar 🤓

KN kutu içi filtre + katalizör iptali ya da spor orta susturucu.. Bu değişikleri araç beynine tanıtmak için yazılım ve pedalbox'ların yaptığı işi tatlı bir ayarda kalıcı hale getirmek..

Vites oranlarını bilemiyorum ama kısadır diye tahmin ediyorum, önden çeker araçlarda şanzımanı indirmeden son vites dişlisine ulaşmak mümkün oluyor. 5.vitesi uzatarak (daha küçük dişli) daha sessiz, üzerine belki de motorun tork grafiği daha çok altlardaysa.. Daha stabil, üst süratlere daha kolay ulaşan bir hale getirilebilir. Hız sabitleyicisi var mı bilmiyorum, o da psikolojik olarak insanı rahatlatıyor 😁

Carbon Clean yaptırılarak bu KM'ye kadar motorda biriken kurum temizlenebilir..

Arabayı mümkün olduğunca boş tutmak ve lastik basınçlarını biraz yüksek tutmak da çok etkilecektir. Keyifli sürüşler dilerim 🧿