@Berkcan dediklerinin hepsini yapıyorum zaten not alma vs. benim tarzım bu, alışmış olduğun düzende olmayabilir mutlaka eksiklikler olabilir zamanla telafi edilir. Görüşlerin için teşekkür ederim.
Çabanı fark ediyorum ve şuanki tavrını takdir ediyorum. Farkındayım oturdukları yerden çok eleştirilmeye başladılar. Gelen eleştrileri ele alıp değerlendirmesini ve çözüm üretmesini benden iyi yapacağından şüphem yok. Çok uzatmadan@Berkcan dediklerinin hepsini yapıyorum zaten not alma vs. benim tarzım bu, alışmış olduğun düzende olmayabilir mutlaka eksiklikler olabilir zamanla telafi edilir. Görüşlerin için teşekkür ederim.
Şimdi olay her yerde bulunana benzer bir video sunmak mı yoksa farklı birşey yaratıp izleyiciyi tatmin etmek mi? Ayrıca ben izleyici değil miyim, ben takip edip izlemiyor muyum bu kanalı? Ne demek beklenti farklıdır? Bir izleyici olarak beklentim buysa "aa ama spor araba testi bu bu bilgileri beklememeliyim" mi demeliyim? Bir standartı olmalı işin, eğer spor arabaysa birşeylerden kısıp sunulmamalı, klasik verilen bilgilere ek arabanın tarzına göre birşeyler eklenmeli.Yahu arkadaşlar hiç ingilizlerin önde gelen kanallarının (evo, autocar, autoexpress, carfection, vs) testlerini izlediniz mi? Ortalama 4-5 dakika sürerler ve spor araç testlerinde %85 sürüş keyfini, %10 motor ve %5 frenleri anlatırlar. Kimse de vay efendim niye eşya saklama alanlarını anlatmadın demez. Spor araba testlerinde beklenti farklıdır. Gereksiz detaylara girilmez. Benim eleştirim ise tam tersi, detaylara fazla bile girilmiş.