HABER Volkswagen yeni Polo 'yu parça parça göstermeye devam ediyor!

ctanguner

Panpa
7 Eyl 2016
356
1,193
3,095
İstanbul
Güncel Polo hayatımıza gireli sekiz sene oldu ve yeni Polo ‘nun tanıtılması için bundan güzel bir zaman yok. Volkswagen de tam olarak bunu yapacak, ancak şimdilik tek amaçları bizi merakta tutmak!

Altıncı jenerasyon Polo’nun resmi tanıtımı Cuma günü düzenlenecek. tanıtımdan önce Volkswagen yeni bir görsel yayınladı. Tabi Volkswagen’in hevesini kursağında bırakmamak için önceden sızan fotoğrafları çoktan unuttuk bile!

Yeni Polo ‘nun tasarımı “risksiz”

Elimizdeki ilk ve tek “resmi” kamuflajsız fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla otomobilin çizgileri yeni jenerasyon için güncellenmiş. Ancak otomobilin, güncel Polo’dan büyük oranda farklılaşmadığını söylemek mümkün. Güncel versiyonun yakaladığı başarı göz önünde bulundurulduğunda bu hareketin fazlasıyla mantıklı olduğu düşünülebilir.

1975’ten bu yana 14 milyon Polo’cu!

Alman otomotiv devi, yeni Polo’nun “daha büyük, daha ferah ve daha konforlu” olacağını belirtiyor. Yeni model, Volkswagen’in tüm ileri teknoloji sistemlerine ve teknolojik oyuncaklara sahip olacak, ancak Polo’yu 1975’ten beri 14 milyon kullanıcıya ulaştıran geleneklere de sadık kalacak.

VW tasarım şefi Klaus Bischoff, “Bu otomobil hem sınıfının yaratıcısı niteliğinde, hem de sınıfında tamamen yeni bir model” diyor. “Bu otomobil, onu daha sportif, temiz ve kendine has hale getiren bir tasarıma sahip.”

Yeni Polo, 16 Haziran günü Berlin’de Avrupa saatiyle sabah 11’de tanıtılacak.

1 arasında 1


Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım