Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Volvo Cars, Polonya’nın en büyük ikinci şehri olan Krakow’da yepyeni bir teknoloji merkezi “Tech Hub” açacağını duyurdu.
Teknoloji merkezi “Tech Hub”; Volvo Cars’ın tam elektrikli otomobil üretiminde kullanılacak tamamlayıcı ve önemli özellikler geliştirilmesinden sorumlu olacak.
Volvo Cars’ın Krakow’daki mühendisleri, kazaların sebeplerine dair temel güvenlik teknolojilerinden, sürüş yardımı algoritmalarına ve hatta otonom sürüş yazılımlarına kadar pek çok kilit alanda yazılımlar geliştirecekler. Küresel yetenek havuzunda yer alacak mühendislerin çalışmaları sayesinde  şirketin inovasyon hızının daha da artması hedefleniyor.
Mühendislik alanında ayrıca, yeni nesil bağlantılı özelliklerin geliştirilmesi ve bu çalışmaların veri analitiği yoluyla desteklenmesi gibi zorlu projeler de yer alıyor. Mobilitenin geleceğini şekillendirmek isteyenler için Krakow’daki bu merkez önemli fırsatlar sunuyor.
Yaklaşık 120 başarılı mühendise ev sahipliği yapacak Volvo Cars’ın yeni teknoloji merkezi...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım