Vw Golf 1.2 TSI DSG Test yazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle herkese merhaba. Birkaç haftadır forumda 1.2 TSI motorun merak edildiğine rastladım. Hal böyle olunca bende 1.2 TSI Golf un test yazısıni sizlere bilgi vermesi açısından yazmak istedim. http://www.oto-farm.com/2016/10/test-findik-volkswagen-golf-12-tsi-dsg.html?m=1 test yazımin linki bu. İyi okumalar dilerim. Kendimi geliştirmek adına her türlü yapıcı eleştiriye açığım.
Teknik veriler:
Motor: 1.2 TSI 105 beygir 175nm tork
Şanzıman: DSG çift kavrama
Marka model: Volkswagen Golf 1.2 TSI DSG comfortline

Son düzenleme:
Yazının daha akıcı olması için çalışmalısın.

Bizzat yazından örnek verecek olursak, bu işi profesyonel ya da amatörce yapan herkesin ya da kuruluşun VW Golf için bir test yazısı vardır. Yapman gereken öyle bir yazı yazmak ki, herkesin satın almada tereddüt etmeyeceği Golf'ü senin yazından sonra ikna etmek.

Bir de araç muhtemelen senin ya da bir tanıdığının arabası. Golf'ü çok seviyor olabilirsin, Peugeot 308 T9 sahibi olarak ben de çok severim ama yazını okurken kimi noktalarda gereksiz seviyede pohpohladığını düşündüm.

Son olarak insanlara hitap etmek istiyorsan verdiğin bilgiler kısa ve net olmalı. Bu sayede okunma oranını arttırırsın. Ancak ve ancak çok akıcı bir dille yazabilirsen insanlar uzun yazıları sonuna kadar okuyabilir.

Yazının daha akıcı olması için çalışmalısın.

Bizzat yazından örnek verecek olursak, bu işi profesyonel ya da amatörce yapan herkesin ya da kuruluşun VW Golf için bir test yazısı vardır. Yapman gereken öyle bir yazı yazmak ki, herkesin satın almada tereddüt etmeyeceği Golf'ü senin yazından sonra ikna etmek.

Bir de araç muhtemelen senin ya da bir tanıdığının arabası. Golf'ü çok seviyor olabilirsin, Peugeot 308 T9 sahibi olarak ben de çok severim ama yazını okurken kimi noktalarda gereksiz seviyede pohpohladığını düşündüm.

Son olarak insanlara hitap etmek istiyorsan verdiğin bilgiler kısa ve net olmalı. Bu sayede okunma oranını arttırırsın. Ancak ve ancak çok akıcı bir dille yazabilirsen insanlar uzun yazıları sonuna kadar okuyabilir.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aracı poh poh lamadim sadece bana hissettirdiklerini yazdım. Bir daha ki zaman daha çok dikkat ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...