Arkadaşımın s60 ında arka koltukta kısa bir yolculuk yapmıştım. Bence arabanın arkası sınıf ortalasının gerisinde.. özellikle kafa mesafesi iyi değildi.. dizlerde eh işte gibiydi.,tabi sınıfına göre diyorum bunları .. Golf ten diz mesafesi olarak geri kalmaz pek, ama iç mekan ferahlığı konusunda bence Golf daha iyi bir ortam sunabilir... Golfun çirkin ve kutu gibi yapsının artısı bu ...
Bagaj konusunda S60 hakkında bir fikrim yok lakin Ford şasisi kullanan çoğu araçta bagaj küçük oluyor sınıfına göre...arkadaşlarda yazdıklarıyla onaylamışlar bu durumu ... velhasıl hacim olarak Golf ten büyüktür ama yükleme ve şekil olarak Golf daha iyi .. nitekim HB arabaların iyiliği bagaja bir şey koyup almak daha kolay oluyor...
Sığıp sığmamak tamamen kişişere ve aileye bağlı... ben geçen sını ıkış tıkış tek çocugumla Polo ile da gitmiştim...
şimdi golf ile gidicem ve büyük ihitmal eşyamda daha derli toplu ve az olacak.. çok sorun olmaz diye düşünüyorum... tabi bunu yapaken baston puseti arka koltukta bırakmak gibi ayalarmalara giricem
Bunları yaşamak ve düşünmek istemiyorsanız ve derdiniz hacim ise bence direk skoda octavia veya superb bakın..fazla düşünmeyin