Vw Passat 1.4 TSİ 150 ACT DSG test yazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatı fazla şişmiş. SuperB yanında bedava kalıyor. O kadar fiyat farkına sebep olan ne ? Benzer donanımlar SuperB' in Prestige donanımında verilmiyor mu ? Yoksa SuperB' de Passat' a göre opsiyon eksiğimi var ?

Mondeo cephesine bakarsak 1.5 160hp A/T Titanium donanım üstüne listede ne kadar opsiyon varsa ekleyerek 153.000 liste fiyatına denk geliyor.

Elinize sağlık, fiyat araştırmaktan yazının çoğunu okuyamadım ama. :D

Son düzenleme:
Araçta 20 bin TL lik opsiyon var fiyat o yüzden sisik. 280 beygir superb bakardım bende. Superb ile aralarında bariz donanım farkı var belirttiğim gibi 20 bi TL ile hemen her opsiyon var.

Son düzenleme:
Test yazınızı çok beğendim elinize sağlık. Takıldığım tek bir detay var 1.4 150 lik dsg golf 8-8.5 ile gezerken kendisinden 100 kilo daha ağır passat nasıl 7.5 ile geziyor onu anlamadım.
Fiyatı tartışmaya gerek superb ve insignia bu fiyatlara satılırken konfor ve yalıtım eksiği olan bir niye bu kadar para verilir anlamıyorum. Üzerindeki opsiyonlarla araba anca adam edilmiş.

@AdamOpel ne yalan söyleyeyim bende çok şaşırıyorum ve anlam veremiyorum. Hiç kimse inanmıyor. Artık yol bilgisayarı bozuk diye düşünmeye başladım. İşin şakası bir yana gerçekten az yakıyor. Daha geçen eskişehir istanbul arası yol yaptık zorlamadan orda da 6.0 yaktı. Üsküdar maltepe arasında ise 7.5 yaktı.

@AdamOpel ne yalan söyleyeyim bende çok şaşırıyorum ve anlam veremiyorum. Hiç kimse inanmıyor. Artık yol bilgisayarı bozuk diye düşünmeye başladım. İşin şakası bir yana gerçekten az yakıyor. Daha geçen eskişehir istanbul arası yol yaptık zorlamadan orda da 6.0 yaktı. Üsküdar maltepe arasında ise 7.5 yaktı.
uzun yolda 6 lt yakar bu arada üsküdar-maltepe arası trafik sakinse 7.5-8 lerle gezer. Benim tahminim max 9 olurdu.

Bu yazıyı başka bir mecrada da paylaştınız galiba o zaman okumuştum :)

Bence etmez. Dod.com da 2. el full donanım 2016 model A4 aynı para hemde aynı motor ile ben kesinlikle A4'ü tercih ederdim.

Start stop sistemi sayesinde trafik sıkışsa bilke en fazla 8.5 9 gördük. Onuda bayramın hemen öncesi istanbul dışına çıkmaya çalışırken gördük.