Vw türkiye makyajlı golf ün mü ip uçlarını veriyor? Tahminleri alalım hangi araba olduğuna dair

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör

Bence makyajlı mk7 golf veya makyajlı beetle sizce nedir bu araç?

Ön tampona, çamurluğa ve marşpiyele bakarsak Beetle gibi duruyor.

Volkswagen-Beetle-2.jpg

Açıkçası pek golf'e benzetemedim. Kasa değişecek olsa normal karşılarım ama makyajda büyük fark olacağını sanmıyorum. Lastik çamurluk arasındaki mesafe oldukça kısa duruyor. Golf'lerde genelde bu mesafe bu kadar kısa olmaz diye biliyorum. Üstelik tamponun eğiminin başladığı yer ve eğimi, golf'ün makyajı için fazla radikal bir değişiklik olur gibi geliyor bana. Beetle olma olasılığı yüksek.

golf hiçbir zaman makyajlanmadı.sadece şu oldu tek haneli golfler yeni kasa, çift haneliler onların geliştirilmişi oldu ama bu makyaj cinsinden değil daha kapsamlı değişiklik ama alt yapıya dokunmadan yapılan bir değişiklik.şimdi gelicek golf 8 de mqb altyapısında olacak ve golf 7 den izler olacak.2018 gibi gelmesini bekliyorlar.

golf hiçbir zaman makyajlanmadı.sadece şu oldu tek haneli golfler yeni kasa, çift haneliler onların geliştirilmişi oldu ama bu makyaj cinsinden değil daha kapsamlı değişiklik ama alt yapıya dokunmadan yapılan bir değişiklik.şimdi gelicek golf 8 de mqb altyapısında olacak ve golf 7 den izler olacak.2018 gibi gelmesini bekliyorlar.
2017 Mart Cenevre fuarı deniyor yada frankfurt

Üst pakete hayalet gösterge gelir, ufak tefek dokunuşlar yaparlar, + 5 bin koyarlar ve makyajlı Golf hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...