Selamun Aleyküm arkadaşlar, bugün otobana çıkıp aracı biraz deneyeyim dedim. Herneyse göreyim arabanın uzun yoldaki sürüş karakterini diye söylenip sol şeride sinyalimi verdikten sonra gaza basmaya başladım. O sırada araç 2000 devirde sabit kaldı ve hızlanmamaya başladı, ´ulan ne oldu şimdi sana?` demeye kalmadan esp ışığının yandığını gördüm. Şehir içine geldikten sonra esp tuşuna bastım ama ´bu özellik şu anda kullanılamıyor, talimatlar için kitapçığa bakın` benzeri bir yazı yazıyordu göstergede. Aynı şekilde hız sabitleme de benzer bir uyarı verip çalışmıyordu aracımda. İlk birkaç denemede herhangi bir sorun yoktu, 120-130 gibi hızlarda rahatlıkla gidiyordu ama en son ne olduysa oldu arabaya.
Otobandan çıktıktan sonra şehir içinde de gaza ne kadar basarsam basayım 2500 deviri geçiremedim göstergede, sanki aracımın gücü 136 beygirden 70-80 beygirlere düşmüştü. Park edip kontağı kapattıktan sonra esp düğmesine bastım ve ışık söndü, bu sefer gaza basınca bahsettiğim devirleri geçebiliyordu araç. Açıkçası hiç anlam veremiyorum durduk yere neden böyle yaptı ki araç? Dümdüz otobanda giderken neden esp ışığı yakar ki bir araç?
Otobandan çıktıktan sonra şehir içinde de gaza ne kadar basarsam basayım 2500 deviri geçiremedim göstergede, sanki aracımın gücü 136 beygirden 70-80 beygirlere düşmüştü. Park edip kontağı kapattıktan sonra esp düğmesine bastım ve ışık söndü, bu sefer gaza basınca bahsettiğim devirleri geçebiliyordu araç. Açıkçası hiç anlam veremiyorum durduk yere neden böyle yaptı ki araç? Dümdüz otobanda giderken neden esp ışığı yakar ki bir araç?