Yan Sanayi Turbo Hortumu için Hangi Mrkayı Tercih Edersiniz Sagem vs Gua

siz hangi markayı tercih ederdiniz

• Kullanılan toplam oy
    4

shell

Can
Senkromeççi
2
24
Marka
Renault
Geçiçi olarak idare edebilecek bir intercooler hortumu bakıyorum, uyumlu olan 2 hortum bulabildim ancak hangisi daha sağlıklı olur karar veremiyorum aralarında fiyat makası çok düşük

Gua hiç deneyimlemedim ama sagemfransın bir çok parçasını aldırdığım arkadaşlarım oldu hortum ürettiklerini bilmiyordum ben sagemfransı sadece sensör/müşür grubunda falan diye düşünüyordum sagemi tavsiye edebilirim sanırım.

Gua hiç deneyimlemedim ama sagemfransın bir çok parçasını aldırdığım arkadaşlarım oldu hortum ürettiklerini bilmiyordum ben sagemfransı sadece sensör/müşür grubunda falan diye düşünüyordum sagemi tavsiye edebilirim sanırım.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Sagemfrans ve Sagem farklı markalar frans yerli bir şirket, bazı parçacılar maalesef isim benzerliğinden ikisinede sagem diyerek satış yapıyor. Belki o yüzden denk gelmemişsinizdir satıcı bilinen bir Renault parçacısı yine de hangi marka olduğunu soracağım. GUA’nın kalitesini ben de bilmiyorum ama o da yerli Sagemfrans’tan 4, 5 yıl kadar önce kurulmuş, aynı parçada 200 tl civarı daha pahalı (2215vs2460) ben fiyatlar yüzünden meraklandım uzun zamandır piyasada mais dışı hortum yoktu bi 8 9 ay kadar daha o hortuma 12-14bin civarı bütçe ayırma fırsatım yok ve 10-15bin kmdir patlak hortumla geziyorum. İki hortumdan birini kesin alıcam ancak 2, 3 ay’dan uzun dayanmasını beklediğim içinde seçim yapamadım.

Son düzenleme:
Hocam bu tarz çok duyulmamış markalar söz konusuyken parçacının fikrini alıp, ustanın dediğini alın derim. Gua markasını bende ilk defa duyuyorum. Sagem'i sanki parça bakarken görmüşlüğüm var ama hiç kullanmadım.