Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.
Aracı alalı 2 yıl olmasına az kaldı 30.000 KM geldik.
7.000 KM de brc comfort taktırdım 2800 TL kdv dahil olarak.
LPG ile yaptığım 23.000 KM de herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. C sınıfı sedan bir araçla hiç dikkat etmeden 30 - 35 kuruş yakıyor olmak güzel.
Yaşadığım sorunlar
- Sol ön camdan yarı açıkken bazen tıkırtı geliyor bozuk yolda cam açık dolaşmadığım ve genelde uzun yolda kullanmadığım için yaptırma gereği duymadım
- Ön fren balataları ses yapıyordu 10.000 km de garantiden ücretsiz değiştirildi Youtube de 2018 model aracında benzer sorunu yaşayanlar vardı herhangi sorun çıkarmadılar araçta lpg de vardı garantiden faydalanırken.
Benim yaşamadığım ama genel olarak kronik sayılabilecek yaşanan sorunlar
- Ön konsol çok hassas kuru kuru sert bir bezle silerseniz çiziliyor ben bol su hiç bastırmadan siliyorum bu zamana kadar herhangi çizik olmadı.Oto yıkamacıya hiç teslim etmedim büyük ihtimal yıkamacılarda çok çizilir
LPG ile ilgili görüşlerim.
Araca aslında lpg taktırma gibi bir fikrim yoktu ama motor lpg uyumu ve yaptığım km düşününce ön yargılarımı kırıp lpg taktırdım.
LPG taktırdıktan sonra aracı daha sever hale geldim 37lt depo mevcut 125 TL doluyor ve uzun yolda hiç dikkat etmezsen 400 km rahat yapıyor.
Eskiden karbüratörlü araçlarda olduğu gibi ne koku var ne geçişlerde sarsıntı araç lpg den benzine veya benzinden lpg geçtiğini hiç bir şekilde anlayamıyorsun sadece ışıktan anlayabiliyorum buda araç sanki fabrikasyon lpgli hissi veriyor
Aracı tamamen uzun yolda kullanıyorum şehir içi en fazla 5.000 km yapmışım uzun yolda yol yalıtımı zayıf olmasına rağmen 750 km yolculukta biraz müzik eşliğinde sabit 120-140 hızlarla güvenle hiç yorulmadan gidebiliyorsun.
Araçtan memnunun genel olarak güzel araç yapmışlar.