Herkese iyi günler. Şu anda kullandığım 2013 model Toyota Auris 1.4D4-D advance skypack aracı satıp yerine yeni bir araç almayı düşünüyoruz.Araç gerçekten bizi memnun eden bir araç. 110.000 km oldu ama maşallahı var hala sorun yok ve 2 gündür araç hakkında performans yok tarzı bir sürü yazı okudum.aracı abim ve babam da kullandı.(zaten km fazlalığı oradan geliyor).Ara hızlanmaları ve kalkışı beni mutlu ediyor yakıtı fazla yakıyor bende 7-8 civarı çünkü yüksek devirde kullanıyorum. Asıl konuya gelirsek ben yeni araç alırken yeni heyecan yaşamak istiyorum.Babam tekrar yeni bir auris düşünüyor ama benim aklımda yok çünkü motor aynı biraz daha performanslı bir motor düşünüyorum.Alınacak araç 0 km ve dizel olacak böyle bir takıntı var.Aklımda olan araçlar, 1-Seat Leon 1.6 tdi. Hatay'da yaşıyorum ve en yakın Seat 3 saat uzaklıkta bu yüzden biraz soğuk bakılıyor ama benim çok hoşuma giden bir araç özellikle turbolu moturu. 2-Mazda 3 1.5 105 ps. Özellikle sedanı gerçekten çok hoş ve iç kalitesi hoşuma gidiyor. Bu iki araç bana göre fiyat/performans araçları, seat özellikle Golf'ten 20 bin daha ucuz olmasına karşın özellikleri bayağı iyi.Golf düşünülebilir ama olması gereken özellikleri opsiyon olarak satıyor marka ve ekletince 110-115 bine çıkıyor benim bütçem 95 bin.3- Ford Fokus. Babamın 2012 model arabasını kullanmıştım zamanında çok fazla özellik barındırıyor araç içinde ve çok atik bu beni mutlu ediyor.3- Skoda octavia. Yine VAG grubu bir araç içi hoş motoru da aynı şekilde.Az önce Peugeot 308 i forumda gördüm tam anlamadım neden ucuz olduğunu yarın gidip bakacağım.
İlk yazım biraz uzun oldu farkındayım kusura bakmayın bunun dışında farklı bir öneriniz varsa okumaktan zevk duyarım.Teşekkürler
İlk yazım biraz uzun oldu farkındayım kusura bakmayın bunun dışında farklı bir öneriniz varsa okumaktan zevk duyarım.Teşekkürler