Arkadaşlar bana ruh hastası diyebilirsiniz ama tamamen tecrübelerime dayanarak gözüme çarpan küçük bir detala ilgili yorum yapacağım. Arabayı detaylı gören @sinan beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Videoda 7:20'den itibaren gördüğüm kadarıyla otomatik karartmalı aynanın arkasında ilgili elektronik bağlantılar çok açıkta kalmış. Soket açıkta, sokete bağlanan kablolar da ana kaplamasından ayrılmış şekilde daha az muhafazalı duruyor. Şimdi arkadaşlar "ne olacak bundan" diyebilir. Fakat özellikle yazın bol güneşli geçtiği yerlerde ön camın maruz kaldığı dış etkenler inanılmaz ağır oluyor. Belki 2-3 sene içerisinde o soket ve kablolar sıcak nedeniyle ciddi deforme olabilir. Bu noktada @sinan a sorum şu: Ön camda belirttiğim alanı kapatacak güneş siperliği yeterince geniş, videoda görebiliyorum, ama noktalar bana fazla aralıklı geldi. Bahsettiğim dış etkenleri düşününce gördüğün kadarıyla sence yeterli midir?
abi sen astra H hararet müşirinin kablosunu görsen..Arkadaşlar bana ruh hastası diyebilirsiniz ama tamamen tecrübelerime dayanarak gözüme çarpan küçük bir detala ilgili yorum yapacağım. Arabayı detaylı gören @sinan beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Videoda 7:20'den itibaren gördüğüm kadarıyla otomatik karartmalı aynanın arkasında ilgili elektronik bağlantılar çok açıkta kalmış. Soket açıkta, sokete bağlanan kablolar da ana kaplamasından ayrılmış şekilde daha az muhafazalı duruyor. Şimdi arkadaşlar "ne olacak bundan" diyebilir. Fakat özellikle yazın bol güneşli geçtiği yerlerde ön camın maruz kaldığı dış etkenler inanılmaz ağır oluyor. Belki 2-3 sene içerisinde o soket ve kablolar sıcak nedeniyle ciddi deforme olabilir. Bu noktada @sinan a sorum şu: Ön camda belirttiğim alanı kapatacak güneş siperliği yeterince geniş, videoda görebiliyorum, ama noktalar bana fazla aralıklı geldi. Bahsettiğim dış etkenleri düşününce gördüğün kadarıyla sence yeterli midir?
Kardeş videonun hatırı sayılır bölümünde ekranın yarısını kaplayan bir görüntü, nasıl görmeyeyimvay arkadaş nası bi algı bu nası gördünüz abi orayı ya![]()
Bilirim Sinan'ım bilirim. Astra H'yi de bilirim, hatta benim kaputun içinde de öyle efsane yerler var. Ama güneş sıcağının zamanla eritmesi bambaşka bir hadise, başka şeye benzemiyor. Kaput içinden bile ağır bir etkisi oluyor.abi sen astra H hararet müşirinin kablosunu görsen..
bence bu hata ile ilgili honda'ya bi mail yazılsın, tespit ettiği içinde @berkertekin abiye bi honda civic hb 1.5t manuel hediye edilsinKardeş videonun hatırı sayılır bölümünde ekranın yarısını kaplayan bir görüntü, nasıl görmeyeyimHa arabaya canlı canlı binsem o bölümü göremeyebilirdim ama kamera oraya konunca dakikalarca gördüm, aklıma takıldı.
Bilirim Sinan'ım bilirim. Astra H'yi de bilirim, hatta benim kaputun içinde de öyle efsane yerler var. Ama güneş sıcağının zamanla eritmesi bambaşka bir hadise, başka şeye benzemiyor. Kaput içinden bile ağır bir etkisi oluyor.
valla motorun bütün harareti olduğu için bu kabloların üzerinde oluyorKardeş videonun hatırı sayılır bölümünde ekranın yarısını kaplayan bir görüntü, nasıl görmeyeyimHa arabaya canlı canlı binsem o bölümü göremeyebilirdim ama kamera oraya konunca dakikalarca gördüm, aklıma takıldı.
Bilirim Sinan'ım bilirim. Astra H'yi de bilirim, hatta benim kaputun içinde de öyle efsane yerler var. Ama güneş sıcağının zamanla eritmesi bambaşka bir hadise, başka şeye benzemiyor. Kaput içinden bile ağır bir etkisi oluyor.
Kamerayı oraya monte eden @sinan ın eseridir. Kullanıcı hatasıbence bu hata ile ilgili honda'ya bi mail yazılsın, tespit ettiği içinde @berkertekin abiye bi honda civic hb 1.5t manuel hediye edilsin![]()
O açık kabloların bazılarına benim de aklım ermiyordu. En son üstünü kaplayan toz-kir-çamur birikintilerinin kabloları koruduğuna kanaat getirdimvalla motorun bütün harareti olduğu için bu kabloların üzerinde oluyorhani opelde veya x marka da onları gördükten sonra güneş şeysinin kablo soketi açıktaymış çokta sıkıntı değil benim içim
![]()
ahahahhahahahha almanlar düşünmüş demek kiO açık kabloların bazılarına benim de aklım ermiyordu. En son üstünü kaplayan toz-kir-çamur birikintilerinin kabloları koruduğuna kanaat getirdim![]()
Capon düşünemiyo işteahahahhahahahha almanlar düşünmüş demek ki![]()
Görün görün Cenk hocam televizyonda kurtlar vadisinde görüyor, biz yuğtupta görmüşüz çok muYanlis hatirlamiyorsam kurtlar vadisi dizisindeydi, son kasa escalade kullaniliyordu ve dikiz aynasinin arka kisminda bulunan, yagmur sensoru ve diger guvenlik sensorlerinin bulundugu o siyah alanda yan yana sıkı sekilde dizilmis renkli kablolar mevcuttu. Otomobilin bir parcasi oldugunu dusunuyorum kamera tesisati yerine.
Ahahaha vallahi guldumGörün görün Cenk hocam televizyonda kurtlar vadisinde görüyor, biz yuğtupta görmüşüz çok mu@alfhonso
Escalade tam bir çöp be abicim anca heybet var o araba daAhahaha vallahi guldumo bolge normalde ölü bir bolgedir. Donanimlar arttikca o bolgede iscilik kusurlari yahut ihmalleri gorulebiliyor bazi otomobillerde. Escalade gibi bir aracta gorunce cok sasirmistim
![]()
Yenisi guzel ama gercekten. Gece farlarina bakinca buyuleniyor insanEscalade tam bir çöp be abicim anca heybet var o araba da
ama yenisi şahane