Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Belirgin hatlarıyla Yeni Sandero, Yeni Sandero Stepway ve Yeni Logan güçlü karakterleri ve sağlam görünümleri ile öne çıkıyor. İşte modelin Türkiye fiyatları.
Artırılmış ferahlık hissi ve çok yönlülüğü ile yeniden tasarlanan modeller, daha eğimli ön cam ve alçak tavan çizgisi sayesinde daha akıcı bir görünüm kazandı. Her üç modelin de yerden yüksekliği artarken, kendini hemen fark ettiren Yeni Sandero Stepway, logolu tavan rayları ve SUV tasarım kodu ile her zamankinden daha güçlü. Bu kodlara ön ızgaranın altındaki krom Stepway logosu eşlik ederken, ön ve arka tamponlarda gövde rengindeki metal koruma plakaları bulunuyor.
Araçların motor seçenekleri arasında ise, Euro 6D-Full standardına uygun motorlardan 90 beygir güce sahip turbo beslemeli 1.0 litre TCe seçeneğinin, 6 ileri manuel ya da X-Tronic şanzımanla sunulduğu belirtildi. Turbo beslemeli 100 beygir gücündeki ECO-G LPG motor seçeneğine ise 6 ileri manuel şanzımanla sahip olunabiliyor.
5 ileri manuel şanzımanla donatılmış 65...

Okumaya devam et...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğeni
Tepkiler: gokglsy

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul

Özellikle stepway olmayanı hoşuma gitti, Dacia'yı eskiden beri beğenirim. Fiyatına, amacına uygun araçlar sunan bir marka. Dacia araçlarında eksik olarak söyleyebileceğimiz bir çok nokta bu araçta düzeltilmiş gibi duruyor. Geri kalanlar da artık fiyat ve amaç kaynaklı.
 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,486
1
4,751
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Şu saçma sapan fiyatlara baktığımızda evet parasına göre araç ve alınır bencede. Ama dacia modellerini daima canlı gözle görmek lazım derim ben.
 

HaniBanaDemiş

Rıfat
Profesör
2 Şub 2021
194
143
1,085
38
İstanbul
Marka
Opel
Clio ile aynı şasi kullanılacak olsa da tam aynısıyla değil "Low Spec" versiyonu kullanılacak. İlla ki ucuza maletmek için birşeylerden kısacaklar, bu yüzden tarafsız çarpışma, yol tutuş, ve sürüş testleri çok önemli.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım