Yeni E serisi fiyat listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nikrotim

Asfalt Kurutucu
2
Bugün mercedes 2017 fiyat listesini açıkladı 2016 yılında ki 262.000 tl lik e200 kaldırılıp yerine 245 beygirlik e300 getirilmiş e 180 fiyatları beklentim 200.000 filandı 264.000 görünce çok şaşırdım bmw karşısında bu fiyatla baya bir talep kaybı yaşıycak bence e180 çünkü 5.20i için 2017 fiyatı 222.000 verilmiş sizinde düşünce ve görüşlerinizi almak isterim saygılar http://m.fiyat.mercedes-benz.com.tr/yeni-e-serisi

Arkadaşlar bir yanlışı düzeltiyim eski fiyat listesine bakmışım bmwnin 5 serisi için fiyat listesi kaldırılmış kusuruma bakmayın

5.20i nin 2017 fiyatı daha belli değil bahsettiğiniz 222.000 lira olan güncel(F10)kasanın fiyatı.Fiyatlar aşırı derecede uçmuş zaten beklenende buydu

memlekette emisyona göre vergi alınmıyor. w213 ilk çıktığında e200 yerine e300 getirseydiler güzel olurdu ve şimdi e300 üstüne 50 bin verip e220d 4 matic almak pek mantıklı gelmiyor. 6.2 saniyelik 0-100 var gerçekten çok keyiflidir.

Görüş versem ne olacak ki. 2015'te de alamıyorum, 2016'da da alamıyordum. Bu sene de alamayacağım. Zaten maaşlı çalışarak bu arabayı alamayacağım için fiyatı 500bin yapsalar nolacak.

Hiçbirini alamıyoruz ama gorusumu belirteyim :)

Kocaelide gozlemledigimi sizlere aktarmak istersem ;
İlk çıktığında çok pahalı değildi , e180 yani 1.6 motor seçeneği gelince Passat kullanıcı kitlesine hitap etti yani passat alacak insanlar Mercedes olsun 5 kuruş fazla olsun mantığıyla hareket edip e180 almışlardı ...
Şu her yerde gordugunuz klasik jantlilardan ... Hiç özgün renk secenleri gormedim ya siyah yada beyaz ...

Ama böyle olursa satislar mutlaka düşecektir ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyatlar zaten genel olarak cok yuksek.bildigim kazariyla 2016 da 7g tronic ti sanziman 9g tronic olmus.donanimsal da mutlaka gelisme olmustur.normal orta sinif araclarin 100 bin tl civari piyasasi olan ulkemizde 275 bin e serisi mercedes icin normal oldu artik.bu arada bende şehit cocugu oldugumdan(vergi indirimi icin) e serisi ve 5 serisinin1.6 ya kadar olan motorlariyla yakindan ilgiliyim.5 serisinin 1.5 dizeli gelecegi soyleniyor onu bekliyorum.gerci fiyatlar oyle uctu ki vergi indiriminin bile anlami kalmadi :)

Yeni 5 serisi G30'du heralde bildiğin 7nin mini versiyonu mükemmel olmuş fiyatlar kafa kafaya olmuş alamıyacığımız için sorun yok :D o kadar parası olan bunları düşünmez bence xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...