yok reis öyle yaklaşmamda şimdi öğrenciye test arabası verirler mi gidipde rezil olmak istemiyorum kullanmak istediğim tek araba 3008 ama farketmez yeterki araba olsun takım elbise falan kurtarır mıYok mu ülen bir tane gibi tavırlarla konuşursan test aracımız yok veya şuan teste çıkacak arkadaş yok diye kesin çevirirler. Biraz tip-giyim de çok önemli sonuçta adamlar satamayacağı biriyle boşa vakit kaybetmezler. Mesela mercedes e gidip E serisi kullanmak istiyorum dersen çok ciddiye alınmazsın ama vw gibi öğrenciyim ilk araba olarak polo düşünüyorum test aracı var mıydı gibi yaklaşırsan baya yardımcı olurlar.
yanlış anlaşılmasın mt.akina reis her konuma cevap yazardıda o bakımdan yazdımeyyy @Mt.Akina neredesin , nasıl mesaj atmazsın !
mt.akina falan filan sizler neredesiniz !!!
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3008 verirler mi hayalimdeki arababen pevgeotdan randevu alıp gittim, test sürüşü yaptık ehliyetimin kaç yıllık olduğunu veya kaç yasında olduğumu sormadılar ilgililerdi
oo reis geldi 1 yıllık olsa neysede 1 aylık olunca@muhammed37 , merhaba Muhammed, test sürüşü konusunda hemen hemen hemen hiç bir tecrübem yok, o sebepten dolayı, konuya girip öylesine bir şeyler yazıp çıkmak istemedim.Ama ön görü olarak bakacak olursam, @BerkayT gibi düşünüyorum, öğrenci aracı olabilecek, Clio, İ10 gibi araçlara talep yollarsan büyük bir ihtimalle geri çevrilmezsin.1 yıllık ehliyetin dahi olmuş olsa.
Konuyu hortlatmis gibi oldum ama aklıma geldi test araçlarını ne kadar süre veriyorlar 1 gün mü 6 saat mi 1 saat mi yoksa satış temsilcisi yanında bir kaç turluguna mı?
İ20 polo clio gibi araçlarada öyle mi yaparlarBir kaç turluğunu geçtim tek rota tek turluğuna alırsanız öpüp başınıza koymanız lazım tabi bir tanıdık yoksa
İ20 polo clio gibi araçlarada öyle mi yaparlar