Yalnız ufak bir dip not geçeyim istiyorum, fark edildiyse eğer bu aracın segmenti b sınıf hothatch.. Evet fiyatı fazla mı ? Tabii ki b sınıf bir araç için fazla, tıpkı diğerleri gibi. Ama ben b sınıf bir hothatch almak istiyorum diyen kişi ' aaa mondeo'nun fiyatı 110-120 imiş, ben bunu alayım bari demeyecek tabii ki '. Bu aracı alacak kişi 208 gti, ibiza fr, clio rs, polo gti ( unuttuğum varsa affedin ) gibi rakipleriyle f/p karşılaştırması yapıp alacak. Ek olarak, bu aracın konfor ve sürüş hissiyatı bir önceki kasaya göre geliştirilmiş. Artık daha iyi ve stabil viraj alıyor ve daha iyi performans sergiliyor. Üretici bunu %'lik rakamlarla açıkladı ki eskisinden biraz daha iyi olacağı belli. Tasarıma hiç girmiyorum, bu kısım çok özneldir. Fakat bu aracı saydığım rakiplerinin özellikleri ve fiyatıyla kıyaslamanız gerekiyor.
O mondeo işini bende anlamadım hadi 1.5 ecoboost focus(Türkiye de yok maalesef),civic rs,i30 turbo,astra opc-line tercih ederim derse anlarımda 1.6 dizel mondeo-kuga ne alaka?