Yeni Ford Focus ST LİNE TEST SÜRÜSÜ / 120 HP ile Gazladık + Viraj Testi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CVfilms

Profesör
426
Marka
BMW

Herkese Merhabalar ,

Bu Video Yeni Ford Focus'u test etim , araç 120 Beygir gücünde 1.5 Ecoblue motoruna sahip,

Videoda ne yazıki Berkayın sesi mikrofon arzasından dolayı az geliyor.

Umarım yinede hoşunuza gider , araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.

Teşekkür ederim :)

Test için teşekkürler. Bayide st-line'ı test ederken de yetkililere söyledim, aynı durum lansman araçları ve bayilere verilen test araçları için de geçerli; kış geldi, hava sıcaklığı yaz lastiği için uygun değil. Ee buna bir de direkt yüksek performanslı yaz lastiği pilot sport eklenince, 18 jant + 40 yanak gibi değerler de olunca sürüş şartlarına hiç uygun bir hale gelmiyor. Madem lansmanı kışın yapıyorsun tak performanslı kışlık lastikleri öyle gönder test araçlarını.

Son düzenleme:
Bayide st-line'ı test ederken de yetkililere söyledim, aynı durum lansman araçları ve basına verilen test araçları için de geçerli; kış geldi, hava sıcaklığı yaz lastiği için uygun değil. Ee buna bir de direkt yüksek performanslı yaz lastiği pilot sport eklenince, 18 jant + 40 yanak gibi değerler de olunca sürüş şartlarına hiç uygun bir hale gelmiyor. Madem lansmanı kışın yapıyorsun tak performanslı kışlık lastikleri öyle gönder test araçlarını.

Biz izmirde yaşıyoruz burada yasal olarak da kış lastiği zorunluğu yok hava zaten pek 10 un altına inmiyor fakat diğer ilerde haklısınız

Biz izmirde yaşıyoruz burada yasal olarak da kış lastiği zorunluğu yok hava zaten pek 10 un altına inmiyor fakat diğer ilerde haklısınız
İzmir için zaten normal. Bunu organize etmesi gereken Otosan ve yetkili bayilerdir. Ben aracı test ederken hava sıcaklığı 5 dereceydi ve yağmurluydu. Pilot sport 4'ler kaskatı olmuştu. Şimdi bu şartlarda o aracın testinden ne kadar verim alınabilir ki ? Aynı durum soğuk hava şartlarına sahip diğer iller için de geçerli olacaktır.

İzmir için zaten normal. Bunu organize etmesi gereken Otosan ve yetkili bayilerdir. Ben aracı test ederken hava sıcaklığı 5 dereceydi ve yağmurluydu. Pilot sport 4'ler kaskatı olmuştu. Şimdi bu şartlarda o aracın testinden ne kadar verim alınabilir ki ? Aynı durum soğuk hava şartlarına sahip diğer iller için de geçerli olacaktır.

Haklısınız son derece :) Lansmanlara defalarca başvurmama rağmen dönüş hiç olmadı bu yüzden yorum yapmayacağım :D

Haklısınız son derece :) Lansmanlara defalarca başvurmama rağmen dönüş hiç olmadı bu yüzden yorum yapmayacağım :D
Öyle maalesef.. Zaten sizlik bir durum da değil bu. Yine de test gayet güzel olmuş. Umarım Haziran gibi yahut yaz dönemi boyunca 1.5 ecoboost benzinli ünite de dahil olur ve asıl sürüşü SLA süspansiyon ile o zaman görmüş olursunuz :)