Yeni Hızlı ve Öfkeli Hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheAMG56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık ben sinemalara bile gitmiyorum. normal zamanda gidersem 2 kişi 50 lıra. hadı can mısır cektı dıyelım fıyat oldu 80. nadır boyle ıste persembe yarı fıyatına vb kampanya olmadan gıtmıyorum. tıyatroya gıtsem kabulde en ıyı sınemada olsa bu fıyatlar garıp gelıyor . bende dogal olarak dusmesını beklıyorum ortamlara.
ben sinemaya para vermiyom bugu buldum

Ben şu şekilde düşünüyorum isteyen katılır istemeyen katılmaz saygı duyarım. Başlarda hepimizin sevdiği buram buram petrolhead kokan filmler azınlıkta olan bir izleyici kitlesine hitap ediyordu bu bir gerçek. Daha büyük izleyici kitlelerine ulaşabilmek için aksiyon filmi kisvesi altında ufak ufak petrolheadleri de doyuralım anlayışına girdiler. Sonra her filmde yavaş yavaş dozu arttırarak aksiyon serpiştirmeye başladılar. Dünyaca tanınmış iki üç marka ismi de kadroya ekleyerek bunu başardıklarını düşünüyorum. Fragmandan yola çıkarak buradaki birçok kişi gibi bu son filmde dengenin bozulacağını tahmin ediyorum. Sanırım daha az otomobil daha çok aksiyon göreceğiz. Zaten son filmlerden de fark edebileceğimiz gibi eski modifiye kafası bitti artık. Yapımcıların vs. böyle planladığını düşünüyorum. Charlize ablamız da ortamı ateşlendirdi bu arada ortalık yangın yeri oldu :D

Fragmanı beğenmedim. Serinin ilk 4 filmi güzeldi, 5'te aksiyon filmine dönmeye başlamıştı zaten. Aksiyon filmlerini severim ama bu serinin aksiyon olması hoşuma gitmemişti, dozunda değil çünkü abartılı sahneler var (tanklar, otobanda arabaların üstünde uçan adamlar vs.).

Küçüklüğümden beri arabalara olan ilgiminde etkisiyle en sevdiğim film serisiydi. Her bölümünü en az 5 kez izlemişimdir,fakat bu filmde arabalar yerine aksiyon filmine dönmüş. İnşallah güzel bir yapım olur zevkle izleriz .

Agents Of The SHIELD dizisini izleyen varsa, orada son bölümlerde bu meşhur Charger'ı kullanmışlar. Araba ölümsüz, hasar almıyordu. :D Görünce direk kopmuştum
ben de.

Garajımda olmasını istediğim 3 arabadan biride bu chargerdan . 1000hp gaza basınca araba oynuyor . Off be . Bu motorun üstüne takılan aletin adı nedir ?

Başka bir işlevi var mı bilemiyorum maalesef.
Edit: Birkaç kaynaktan araştırdım. SuperCharger o kaputtan çıkan şeyin tam altında kalıyormuş. Üstteki parçada motor hava girişleri ve gaz kelebekleri bulunduğu yazıyor.

Son düzenleme:
Nerede o ilk 3 filmdeki muhteşem arabalar, driftler, ufak çaplı suçlar, polislerden kaçmalar... Artık kurtlar vadisi gibi her yerden mermiler uçuyor. Giden uçağa arabayla binmeden ff çekilemez oldu. Küçükken arabalar ve sürüş hakkında bi şeyler öğrenmeye çalıştığım o güzel filmlerden aksiyon filmine dönmesi gerçekten üzüyor beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...