HABER Yeni Mercedes-Benz Sprinter'ın iç mekanı ortaya çıktı

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Ticari araçlar kategorisinin başarılı temsilcisi Mercedes-Benz Sprinter, önümüzdeki yıl yeni yüzüyle karşımıza çıkacak. Tanıtım zamanına kadar küçük tüyolar vermeye devam eden marka, minibüsün iç mekanı ile ilgili görüntüler paylaştı.

Yeni Mercedes-Benz Sprinter: Daha modern, daha teknolojik.

Mercedes’in paylaştığı görseller, yeni Sprinter’ın oldukça modern bir iç mekana sahip olacağını ortaya koyuyor. Yeni 3 kollu direksiyon simidi oldukça sportif görünürken, aracı ticari olmaktan bir parça uzaklaştırıyor. Analog gösterge yerini korurken, göstergenin ortasını kaplayan büyük TFT ekran da dikkat çekiyor.

Orta konsola geldiğimizde havalandırma kanalları ve bilgi-eğlence sisteminin yer aldığı bağımsız bir alan göze çarpıyor. Bu alanın altında ise klima kontrolleri ve USB bağlantı noktaları yer alıyor. Bir ticari aracın olmazsa olmazı geniş saklama gözlerini de yeni Sprinter’ın pek çok yerinde görüyoruz.

Yeni Mercedes-Benz Sprinter, kamuflajlı olarak pek çok kez görüntülenmesine rağmen hala önemli bir bilgi sızdırmadı. Tahminlere göre geniş bir ızgara ve keskin hatlara sahip farlar, yeni Sprinter’ın tasarım temellerini oluşturacak. Şubat 2018’de tanıtılacak aracın ilkbahar aylarında satışa sunulması bekleniyor.

1 arasında 7








Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

furkankaya585597

Profesör
8 Eyl 2016
1,778
1,064
2,420
Vito gibi olsa çok daha iyi olurdu. Orta konsol çok abartıya kaçmış. Onun yerine asılı bir ekran veya Vito'daki gibi bir ekran daha iyi olabilirdi.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım