Yeni Peugeot 208

BBU2nYc.jpeg
images (4).jpeg
images (3).jpeg
images (2).jpeg

İlk sürüşe @sinan reiz katılır belki rakipler clio fiesta ve dişli polo vites çubuğu köbra kafası hayvanlar alemi kobra kafası kaolan dişşi

Genel anlamda beğendim içi sınıf standartlarından baya bi üstün olmuş. Sadece kadran ve o ekran hakkaten banada bir tuhaf geliyor. Birde o dodikler siyah plastik olunca araba sanki clio corsa vb değilde captur tarzı araçların sınıfındaymış hissi uyandırdı bende. Çizgilerde biraz yuvarlatılmış inceden citroen tasarımlarına doğru bir değişim var gibi. Biraz daha keskin hatlar bir bu kadar daha sportif dururmuş bence. Genel anlamda beğendim.

Peugeot sport sihirli dokunuşlar difo yapar yine herhalde top modeline ama Türkiye fiyatı ne olur Peugeot Türkiye vasıtasıyla muamma herhalde b segmenti amiral gemisi 200000 olurmu sizce

Güzel olmuş Fiesta ve 208 ikisi de gayet güzeller Diğer rakiplerine artık çok iş düşüyor tabi fiyat olarak yine diğer markalardan yukarı konumlanırsa ülkemizdeki Clio gerçeği değişmez

Peugeot, tasarım konusunda kendini çok ilerletti. İleride 308'de gelir zaten çoğu şey oturmuş olur. Arka tasarıma tav oldum zaten :D

Ne beğenmedim ne beğendim.
Ön tampondaki gündüzleri yakışmamış.
Ön ızgara A1 gibi ama beğendim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Genel anlamda beğendim içi sınıf standartlarından baya bi üstün olmuş. Sadece kadran ve o ekran hakkaten banada bir tuhaf geliyor. Birde o dodikler siyah plastik olunca araba sanki clio corsa vb değilde captur tarzı araçların sınıfındaymış hissi uyandırdı bende. Çizgilerde biraz yuvarlatılmış inceden citroen tasarımlarına doğru bir değişim var gibi. Biraz daha keskin hatlar bir bu kadar daha sportif dururmuş bence. Genel anlamda beğendim.

Genelde crossover’larda siklikla kullaniliyor dediginiz gibi. Ancak Captur degil de Mini’den esinlenilmis sanki :). Bir de tam mat plastik degil piano black’e yakin bir malzeme gibi duruyor fotografta.

Son düzenleme:
Stoplardaki ve farlardaki 3 çizgili tasarım süper olmuş. Mustangin stoplarını andırıyor. Peugeot tasarımı bayağı ilerletti.

Tasarım dili yeniye gitmesi gerekirken tüm arabalarda şu tek arka far olayına dönmesii bir tek benim sinirime dokunuyor herhalde. 80-90 modasına geçiş umarım tez vakitte sonlanır. B segmentine bile sıçramış.