Arkadaşlar merhaba 2015 sonrası 1.6 e-hdi allure veya clasic edition plus almayı düşünüyorum.Manuel olacak.Araçla ilgili bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.
Clasic olanlarının boyaları daha ince ve Allure ile benzer dursa da bir kaç güvenlik donanımı daha az diye biliyorum.
Evet, sanırım onlar Cezayir de montaj olmuş .. veya o bölgeler için üretilmiş ama bir kısmınıda buraya gönderip oldukça iyi fiyatlara veriyorlardı. Yanlış olmasın ama zaten onlar e-hdi olup 115hp (sanırım 270nm tork) .. diğer, örneğin Allure donanımlı olanlar ise BlueHDI 120hp (300nm tork) idi...
E-hdi ların hepsi euro 5 değil mi ? Allure ,Classic Edition Plus farketmeksizin.Allure manueller de 115hp 270 nm tork da Allureler Euro 6 Classic Edition Pluslar Euro 5
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E-hdi ların hepsi euro 5 değil mi ? Allure ,Classic Edition Plus farketmeksizin.
E-hdi allure ler euro5
Blue-hdi allure ler euro 6 gözüküyor, nasıl oluyor anlamadım
Hdi motorlar euro 4, e-hdi motorlar euro 5, bluehdi motorlar da euro 6 benim bildiğim.
115'lik 270 torklu motora kadar hepsi euro 5 benim bildiğim. Citroen ve peugeot haricinde tdci motorlar focus ve mondeo'da bunları kullanıyor. 115'liklerden sonra 120'lik psa motorlar bluehdi onlar euro 6 oluyor. 120'lik tdci motorlar ise ford'un kendi motoru. Benim bilgilerim böyle tabii yanlış değilseBi yerde e-hdi ların da euro 6 olduğunu okumuştum da demek ki yanlışmış o zaman
115'lik 270 torklu motora kadar hepsi euro 5 benim bildiğim. Citroen ve peugeot haricinde tdci motorlar focus ve mondeo'da bunları kullanıyor. 115'liklerden sonra 120'lik psa motorlar bluehdi onlar euro 6 oluyor. 120'lik tdci motorlar ise ford'un kendi motoru. Benim bilgilerim böyle tabii yanlış değilse
Benim bildiklerim de tıpkı bu şekildeBlue-hdi euro 6 zaten onda herkes tamam
1.5 tdci ford motoru o da tamam
Lanet olası e-hdi euro 5 tir o zaman ya ben yanlış biliyorumdur