Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Alfa Romeo Giulia ve Stelvio modellerinin yenilenen versiyonları Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen Giulia and Stelvio 1910 yılından bu yana İtalyan sportifliği ile özdeşleşen marka DNA’sına sadık kalırken tasarım ve teknoloji boyutunda evrim geçiriyor.
Alfa Romeo markası, ‘her yıl yeni bir ürün lansmanı’ stratejisini, 2023 yılında Giulia ve Stelvio modellerini yenileyerek, hız kesmeden devam ettiriyor. Markanın iki önemli modeli, mükemmel güç- ağırlık dağılımları, sınıflarının en iyi sürüş dinamikleri ve ileri teknolojileri ile Alfa Romeo’nun zamansız tasarım anlayışını yansıtıyor. Alfa Romeo, yenilenen Giulia ve Stelvio’da, eşsiz İtalyan tasarımını özgün bir yaklaşımla yorumluyor. İlk yansımalarının Tonale’de görüldüğü güncel karakteristik tasarım unsurlarıyla bütünleşen modeller, daha çekici ve ayırt edici bir görünüm kazanıyor.
Lüks sportif sedan pazarında sınıfının en iyi performans değerlerini sunan Giulia ve markanın sportif SUV’u Stelvio, Türkiye’de...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım