HABER Yenilenen Toyota Auris Cenevre'ye hazırlanıyor

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Cenevre Otomobil Fuarı her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa pazarını ilgilendiren otomobillere odaklı olacak. Toyota ise bu fuardan kendi payını çıkarmayı hedefliyor. Dev Japon marka tamamen yenilenen Auris‘i Cenevre’de tanıtmadan önce modelin siluetini ortaya çıkaran bir görsel paylaştı.

Şu anda hatchback ve station wagon versiyonu mevcut olan C sınıfı model üçüncü nesline kavuşmuş olacak ve Toyota’nın tüm yeniliklerini bünyesinde barındıracak.

Marka, Auris’in daha dinamik bir dış tasarımının olacağını iddia ediyor. Aynı zamanda yeni Auris, Toyota’nın dual hybrid stratejisine liderlik eden otomobil olacak. Bu strateji otomobilin iki farklı hibrit seçeneğinin olacağına işaret ediyor. Yeni 2 litrelik hibrit ünite 1.8 litrelik hibrit ünitenin yanında sunulacak.

Toyota, Cenevre’ye dolu dolu geliyor


Toyota Aygo.
Toyota Cenevre’de yalnızca Auris’i tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda markanın en ikonik spor otomobilini hayata döndürme vaatlerinin bir sonucu olarak modern bir yarış konseptini de gösterime sunacak. “Yarış” kelimesi kafamızı kurcalasa da bu konseptin uzun zamandır beklenen Supra‘ya işaret olduğu ortada gibi görünüyor.

Aynı zamanda yeni Aygo, i-Series ve Fine-Comfort Ride konseptleri de Cenevre’ye konuk olacak. Bütün bu gelişmeler Japon markanın ürün gamını baştan yaratacak ve Volkswagen‘e doğrudan rakip olacak gibi görünüyor.

1 arasında 4

Toyota Auris Preview

Toyota Aygo

Toyota Fine Comfort Ride Concept

Toyota Concept-i Series

Read the whole post here.
 

DouglasAdams

DOKTOR
Destekçi
24 Mar 2017
9,915
2
24,209
5,320
İzmir
Marka
Toyota
Tasarıma bakılırsa tutan çift renk lake Toyota'nın yeni kasalarının yüzü olacak
 

ufukk

Asfalt Kurutucu
20 Eyl 2016
18
12
595
Her yeni tasarımı başka bir otomobile benzetenlere gıcık olurum ama karanlık fotoğraftaki araç direk olarak Clio 4'e benziyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Gökhan61

g.c.

Gökhan
Panpa
27 Eki 2016
1,543
2,717
3,570
Aydın
Marka
Mitsubishi
Ön farlarda koşan puma figürü görür gibi oldum. Çok hoşuma gitti.
 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,496
1
4,808
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Clio 4 e +1 de benden. Arka çamurluğa kadar neredeyse bire bir yahu
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım