yonetim beni cekemeyen, cekemedigi icin hakaret eden kullaniciyi engellemeyecekse benim hesabimi kal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inzfatih

Fatih
Panpa
16 Eyl 2016
2,018
4,269
4,220
varsova
Marka
Porsche
yonetim beni cekemeyen, cekemedigi icin hakaret eden kullaniciyi engellemeyecekse benim hesabimi kalici olarak silsin lutfen, kac kere sikayet etmem gerekecek ? ben kimseye hakaret etmiyorum, sirf alamayacagi bir araca sahibim diye her firsatta hakaret eden coluk cocukla muhattap olmak zorundamiyim ? sikayetimi dikkate almayacaksaniz benim hesabimi kalici olarak silin lutfen.
 

Samed M.

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
1,347
3,278
3,770
24
Antalya
Marka
Hyundai
Hocam ya takmayacaksın, takıyorsan da durumu açıklayacaksın. Bildiğim kadarıyla Polonya' da yaşıyorsun, iyi bir işin var ve buna paralel olarak iyi bir gelirin vardır, Avrupa ülkesi her şey ucuz bize göre. Yani kıskanılacak bir durumun yok şartların neyse ona göre yaşıyorsun. He Türkiye' de olsaydı benim bile bakış açım farklı olurdu çünkü zengin olman gerekirdi o araçlar için ve bizde zengin kesim orta ve alt sınıf tarafından sevilmez haklı olarak. Ülkedeki zenginlerin %90' ı yetim hakkı yiyen şerefsizlerden oluşuyor ne yazık ki, bu durumda hoşgörü beklenmez.
Takılmayın böyle şeylere, kendiniz söylüyorsunuz ''troll'' diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım