youtuber-tester

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omerta84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerta84

Profesör
242
sizlerinde birçoğunu takip ettiğinizi bildiğim youtube da bir sürü araç test eden kanalları konu başlığım aslında.
tabiykide herkesin görüşü hissiyatı farklı olabilir olacaktırda. ama birisinin siyah dediğine ötekisinin beyaz demesi çok ilgincime gidiyor. hangisine inanacaz şaşırıyor insan. örneğin yeni opel insignia testlerini izledim. çok farklılıklar var.

Çok farklı görüşler gördüğünüz araçları gidip bir de siz detaylı inceleyin. Hangisinin görüşlerine daha yakın olduğunuzu anlamanıza yardımcı olur. Bunu birkaç farklı araçta yaparsanız genel bakış açılarınızın uyuştuğu kişileri aşağı yukarı anlamış olursunuz.

Bazı testlerde okurken fanboyluk veya anticilik anlaşılıyor ama onun dışında hepsine inanın :) benim youtube video yok ama kullandığım arabalarla ilgili düşüncelerimi yazdığım bir sitem var. İlk bakmanız gereken her test eden kişinin neye önem verdiği. İstediği kadar tester olsun herkesin farklı bakış açısı oluyor doğal olarak. Birisi arabanın iç kalitesine çok önem verir ve beğenmez diğeri için çokta önemli değildir iç kaliteye daha yüzeysel bakar gibi bu her şey için geçerli.
Ayrıca kullandığı arabalarda çok önemli mesela ben 3 yıldır insignia kullanıyorum ve aracımı sınıfı için yalıtımı iyi ve konforlu sanıyordum taki mondeo yu kullanana kadar :)
ne kadar çok çeşit araba kullandığı çok önemli mesela birisi 10 yıldır aynı marka araba kullanıyorsa büyük olasılık o markayı övecektir ama o süreç içinde 10 farklı modelde araba kullanmışsa o kişinin benim için söyleyecekleri daha değerlidir :)

sitemi merak ederseniz özelden yazabilirim şimdi reklam olmasın :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...