Yüksek kalitede resim çekebilen 2000 Tl altı cep telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar.
Ben bir hesap yaptim. 2000 tl bu duzen icin cok buyuk meblağ. Eşime telefon aldim 2016 model samsung a5. Gayet iyi yeterli cekim kalitesi var. Ben 32 gb bellegi aksiyon kameramdan söküp bu telefona takayim. Aksiyon kamerasinida tum ekipmanlari ile satayim.. Ordanda bir kazancim olsun... 2000 liraya benim araba 15000 km yol yapar. 15000 km mi yoksa telefonmu diye tartinca epey bir otokolik yanim ağir basti... :)

fotoğraf için telefona para vermeyi mantıklı bulmuyorum. 2 bin tl bütçe var ise xiaomi mi4 birde ayriyetten ikinci el bir dslr makine alsanız işinizi çok iyi şekilde görecektir. atıyorum 2008 model nikon d90 bile alsan her koşulda şimdiki en iyi fotoğraf çeken akıllı telefon diye lanse edilen bir çok telefondan kat kat iyi çekecektir.
benim nacizane görüşüm budur.. sesi iyi fotoğrafı iyi diye binlerce lira verip telefon almaya gerek yok. iyi müzik çalan bir cihaz ve fotoğraf makinesi ayriyeten orta yollu bir telefon hem bütçeyi sarsmaz hemde her şeyi en kaliteli bir şekilde yapmanıza olanak sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...