S Sodalayn Ziyaretçi 20 Ocak 2017 #1 özellikle almanya,amerika ve italyada yaşayan varsa merak ettiğim birkaç konuda soru sormak istiyorum
özellikle almanya,amerika ve italyada yaşayan varsa merak ettiğim birkaç konuda soru sormak istiyorum
alfhonso Hakan BIÇAK İnfazcı Yönetici Admin 24,779 36 Marka Mercedes 20 Ocak 2017 #2 @inzfatih polonyada yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam
mgdedeoglu Reis 3,232 37 21 Ocak 2017 #3 Amerika hakkında bilgim yok ama sıklıkla Almanya'ya gidiyorum. Varsa soruların yardımcı olmaya çalışırım.
Amerika hakkında bilgim yok ama sıklıkla Almanya'ya gidiyorum. Varsa soruların yardımcı olmaya çalışırım.
S Sodalayn Ziyaretçi 21 Ocak 2017 #4 mgdedeoglu' Alıntı: Amerika hakkında bilgim yok ama sıklıkla Almanya'ya gidiyorum. Varsa soruların yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla ... abi özelden yazıyorum
mgdedeoglu' Alıntı: Amerika hakkında bilgim yok ama sıklıkla Almanya'ya gidiyorum. Varsa soruların yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla ... abi özelden yazıyorum
yunahki Yunus K. Panpa 919 28 Marka BMW 21 Ocak 2017 #5 Almanya dan gelmeyim. Sorun varsa cevaplayayım.