Testler

Aşkın Gözü Kördür: Alfa Romeo 156 1.6 TS




Hani bazı arkadaşlarınız olur. Bazı kız arkadaşlarınız. Tamam, sevgilileriniz.

Gözünüzde eşsizdir. Kusursuz. Öyle bir büyü altındasınızdır ki, ne bir nezaketsizliği batar ne de pervasızlığı. Umrunuzda bile olmaz; zaten görmezsiniz ki. Siz sadece O’nunla birlikte olmanın keyfini sürmeye bakıyorsunuzdur; en yakın arkadaşlarınızı boşlamış, hobilerinizi çoktan rafa kaldırmışsınızdır.

Ama dostlarınız ve aileniz, devamlı bir gözünüzü açma çabası içindedirler. Bıkmadan usanmadan O’nun kabahatlerinden söz eder, sizi ifrit ederler… Onlara ne ki?! Hem onlar O’nu, nasıl sizden iyi tanıyabilirler ki?..

Bir Alfa Romeo sahibi olmadıysanız – yahut yanlış insana aşık olmadıysanız – neden bahsettiğimi anlamadınız.

Doğrusunu isterseniz; içinde bagaj hacmi, yakıt tüketimi ya da diz mesafesi gibi kavramların geçmediği böyle lirik bir test yazısını, hem de aile otomobili testini yazdıracak çok fazla marka yok… ve benim de lafı uzatmaya niyetim yok.

Keyifli seyirler!

Yazı: And Mehmet ÇETİN

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. alfayı iflastan kurtaran modeldir 156. d sınfı olmasına rağmen iç hacmının darlığı videodan barız bellı oluyor, arka koltuklar and ın hemen dibinde:)

  2. Hocam niye videolarınız siliniyor? Eski videolarınızdan çoğunu artık izleyemez olduk. Bilinçli mi yoksa haberiniz mi yok merak ediyorum. Cevaplandırırsanız çok mutlu olurum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu