Haberler

Porsche’ nin yeni SUV’ u yakalandı




Bu yılın başlarında Porsche ‘’GTS’’ rozetini Boxster ve Cayman ikilisine takmıştı 911 için de aynısını göreceğiz. Macan GTS de ‘’Ring’’ de kendini zorluyor.

Porsche Macan GTS büyük olasılık ile S ve Turbo olarak da gelecek. Gücü 360-370 PS aralığında olması beklenen modelin S paketinde 340 PS güce sahip, Turbo versiyonu ise 400 PS güce sahip. Macan GTS’ in 0-100 hızlanması 5.0 saniye, Macan S ise 5.2 saniye Turbo verisyon Macan ise 4.6 saniye.

Sağlamlaştırılmış süspansiyon ayarları, büyük alüminyum jantlar, büyütülmüş frenleri ile modelde tasarım konusunda stil değişiklerine pek gidilmemiş. İç mekanda ise sportif direksiyon simidi, spor kesimli koltuklar ve bazı alcantara uygulamalar mevcut. Prototip versiyonunda iç kısımda bir roll cage var ama tabiki üretim versiyonunda olmayacak. Model büyük bir olasılıkla Ekim ayında Paris Motor Show’ da açıklanacak.[youtube http://www.youtube.com/watch?v=j0c_I-DEC90]

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu