Haberler

250,000 dolara Bugatti Veyron




Geçtiğimiz aylarda Avusturya’da bir Bugatti Veyron kaza yaptığında sigorta şirketi AXA tahmini onarım bedeli olarak 800,000 dolarlık bir fatura çıkarmıştı. Yüksek teknolojili parçalara sahip Veyron’u onarmak yerine sigorta bedelini sahibine ödemeyi yeğleyen sigorta şirketi şimdilerde perte çıkmış Veyron için 250,000 dolardan başlayan bir fiyatla alıcı arıyor.

Bugatti Veyron’un 987 beygir güç üretebilen 8.0 litrelik W16 motoruna sahip 2008 model yıllı bu aracın kilometre göstergesinde ise 32,000 km’lik değer mevcut.

800,000 dolarlık tamir ücreti harcansa bile eski kondisyonuna sahip olması kesin olmayan otomobil, pert de olsa Bugatti sahibi olmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat (!).

wrecked-veyron-09-1

wrecked-veyron-06-1

wrecked-veyron-08-1

wrecked-veyron-10-1

 

İlgili Makaleler

10 Yorum

  1. Citir hasarli bugatti veyron. Arac dolu yagmasindan dolayi bi kac parcada boya istemektedir. Kesinlikle mekanik problemi yoktur!! Tahmini piyasa degeri 1 milyon dolardir. Istenirse firmamizca 5 bin dolara yapilabilir.

  2. mmg ye ek olarak kesinlikle airbag açmamıştır şasi ve direklerde oynama yoktur malımızın arkaındayız 1 yıl geri alım garantisi veriyoruz kelepir geçmişi temizdir 0-100 2.6 sn !!

  3. Araç park halindeyken bayan sürücü kontrolündeki başka arabayla sürüklenip duvara değmiştir. hasarı görüntülerdeki gibidir. Yürüyeninde hiçbir sıkıntı olmamakla birlikte hasar kaydı ve çekme belgesi yoktur. Gerekli parça temininde yardımcı olunulur. Bir depo dolusu benzinle birlikte verilecektir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu