Haberler

2015 Honda CR-V




Yarın “Paris Auto Show’da” lansmanı yapılacak olan makyajlı Honda CR-V’nin detayları netleşiyor.

İştahımızı kabartan “Paris Auto Show” başlamasına saatler kala, markalar son kozlarını erken açıklamalarla oynuyor. Bu kervanın bir örneği de Honda cephesinden geldi.

Makyajlanacak versiyonun Amerika pazarı için hazırlanan CR-V’ye benzeyeceği kulislerde konuşuluyordu. Beklenen oldu ve makyaj yiyen Honda CR-V, güncellenmiş sis farlarına, yeni bir ön tampona ve nispeten değiştirilmiş ön ızgaraya kavuşmuş.

En önemli ve Türk tüketiciyi yakından ilgilendiren değişiklik ise kaputun altında gerçekleşti. 2.2 litre I-DTEC dizel ünite yerine 1.6 lt 160 bg ve 350 Nm tork üreten yeni nesil bir dizel motor ürün gamına girmiş bulunmakta. Selefi 2.2 litre dizel üniteye göre %10 daha az CO2 salınımı yaptığı iddia edilen motor, Türkiye’de de CR-V satışlarının hareketleneceğinin habercisi. 6 ileri manuel ya da 9 ileri yeni geliştirilmiş otomatik vites seçeneği ile sunulacak olan CR-V’nin performansı merak uyandırıyor.

Son olarak, hali hazırda kullanılmakta olan 1.6 litre 120 bg motorun da kullanımına devam edileceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

 

İlgili Makaleler

8 Yorum

  1. Kağıt üzerinde güzel motor ve şanzıman. Acaba şanzıman hangi firmaya ait?

  2. Anlaşılan 2015’te ortalık 1.6 dizel 160 hp dizellerle dolacak renault, opel şimdi de honda rekabet kızıştı Toyota hala 1.4 90 hp le devam etsin

  3. ön kısım daha agresif eskisine göre hoşuma gitti ama çok para ister honda

  4. zf şanzıman olduğunu okuyunca fiyatı ne kadar olur diye düşünmeye başladım , beni ciddi ciddi bu haber heycanlandırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu