Haberler

Paris’te ilk günün yıldızı: AMG GT




Mercedes, Paris Motor Show’un ilk gününde tanıttığı AMG GT  modeli ile sportif otomobiller arasında adından en çok söz ettiren marka oldu. AMG GT, kışkırtıcı led farları, çevresi belirgin hale getirilmiş ön ızgaraları ve keskin çizgileri, dikkat çeken çerçevesiz kapıları ile büyük beğeni topladı. İç mekanda ise 7 veya 8.4 inç’lik bilgi ve eğlence ekranı, geniş orta konsolu ve kullanılan karbon fiber malzemeler yeni modelin sportif havasına katkı sağlamakta. Karbon fiber malzemelerde renk seçenekleri mevcut; mat, parlak ve gümüş.

AMG GT’de kullanıcılara 4.0 litrelik twin-turbo V8 motor sunulmakta. Giriş seviyesindeki pakette 455 beygir ve 600 nm tork, 0-100 km hızlanması 4 saniye ve elektronik olarak 304 km/h ile sınırlandırılmış bir güce sahip. Opsiyonel olarak satın alınabilecek diğer motor ise 500 beygir, 650 nm tork, 0-100 km hızlanması 3.8 saniye ve sınırlandırıldığı maksimum hız 310 km/h.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Mercedes’in ürettiği en berbat tasarıma sahip olan araçlardan birisi. Citan, GLE Coupe gibi Mercedes’in elinde patlayacaktır. Nissan GTR, Porsche 911, Lamborghini Huracan, Ferrari 488 GTB yanında çok basit ve sönük kalıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu