Haberler

Bentley’in SUV’u görüntülendi




Yeni modelin tasarım olarak 2012’de tanıtılan EXP 9F konseptiyle benzerlikler taşıdığı görülürken, Continental GT modelinden de alıntılar taşıdığı görülüyor.

Bentley’in yeni SUV modeli 600 beygir gücüne sahip 6.0 litrelik twin turbo W12 motor ile test edildiği belirtilirken, opsiyonel olarak hibrit olarak alınabilecek ilk model olacağı da açıklandı.

Hibrit cephesinde Dizel-Elektrik ve Benzinli-Elektrik olarak 2 farklı motor seçeneğine sahip olacak yeni modelde Porsche Cayenne, VW Touareg, Lamborghini ve gelecek nesil Audi Q7 gibi SUV modellerinde de kullanılması planlanan VW grubu tarafından geliştirilen ultra hafif alüminyum şasi mimarisi kullanılacak.

Bentley’in Continental ve Flying Spur modellerinde de kullanılan sekiz silindirli 4.0 litrelik benzinli motorun yeni modelin giriş seviyesinde kullanılması da söylentiler arasında bulunuyor.
Bentley’in yeni SUV modelinin 2016 yılında satışa sunulması bekleniyor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=r7Q1bJvZdTU?rel=0&w=640&h=360]

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Tasarım felaket… Kalitelidir elbette ama yani o kadar paraya da olmak zorunda… Ama tasarım İngiliz taksilerinin lüks biçimine dönmüş. Önden görüntü berbat bence…

  2. Zengin jip sevenler de yana yana mail yağmuruna tutuyordu bentleyi bi jip yapın da binelim diye…ferrari ff’i yaptı da noldu.çizgisini bozan markalar uzun vadede kaybedecek bence.yap bildiğimiz bentley’i işte sen orayı burayı niye kurcalıyorsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu