Haberler

Çukurova Volkicar ile Bakü´de




Yeni kurulan Azerbaycan Otomobil Sporları Federasyonu ilk organizasyonu olarak 11-12 Ekim tarihlerinde Bakü Kristal Palas’ta Şampiyonlar Şampiyonası gerçekleştiriyor.

Türk mühendisleri tarafından tasarlanıp üretilen Volkicar yarış otomobilleri ile gerçekleştirilecek organizasyonun Avrupa’nın bir çok ülkesinden şampiyon pilotların katılımı ile oldukça renkli geçmesi bekleniyor.

Belçika’dan Patrick Snijers, Portekiz’den Miguel Jorge Ribeiro De Campos, İtalya’dan Luca Betti, Almanya’dan Harry Muller, Lübnan’dan Abdo Feghali, Fransa’dan Anthoine Hubert gibi tanınmış sporcuların yanı sıra Bulgaristan, Moldova, Azerbaycan, Türkmenistan ve Hırvatistan’dan toplam 14 pilot mücadele edecek. 

Ülkemizi 2011 V1 Challenge Şampiyonu Burak Çukurova temsil edeceği organizasyonda, Azerbaycan’ı temsil edecek pilotlardan birisi de Türkiye Karting Şampiyonası’nı da takip eden 17 yaşındaki Gulhussein Abdullayev olacak…

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu