Haberler

Ken Block’un yeni videosu Gymkhana 7




Ken Block’ un yeni videosu yayımlandı. Los Angeles sokaklarında 845 Hp gücündeki Ford Mustang’i ile şovunu izliyoruz.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=5qanlirrRWs]

Volkan Hasköy

1995 İstanbul doğumluyum. Çocukken yan koltukta yaşadığım heyecanımı şimdilerde hem direksiyonda hem de Otopark.com ailesinde yaşıyorum.

İlgili Makaleler

10 Yorum

    1. Awd mustang bana göre mustang’e küfür etmek demek birde awd araç ile bu hareketleri yapması açıkcası pek ilgimi çekmiyor 😀

      1. 845 beygir ve 995nm gücünde bir arabayı düz yolda zaptetmek bile ciddi ustalık gerektirir ki Ken BLOCK bu arabayla en dar yerlerde drift yapmış. Üstelik eşi benzeri olmayan bu arabayı perte ayırmadan yapmış, zira diğer videolarında sürüyle arabayı pert etmişdi deneme çekimlerinde. Bence alkışlanılması gereken bir performans. Arabanın AWD olmasına gelirsek bu güçte bir araban RWD olsa 100 metre gitmeden bir yere girip arbayı pert etmemek mümkün olmazdı. Eğer RWD olsaydı bu aynı drag arabaları ile drift yapmaya çalışmak gibi olurdu ki imkansız.

      2. 845 hp ve 995nm gücünde bir arabadan bahsediyoruz. Bu arabayı düz yolda tutmak bile çok büyük bir ustalık isterken, üstüne birde drift yapıyor Ken kardeş 🙂 Ayakta alkışlanması gerekir. Awd meselesine gelirsek; eğer bu araba RWD olsa bu aynı drag arabasıyla drift yapmaya çalışan masum köylü olurdu. Böylesine güçlü bir arabayla tüm elektronik kontrol ve güvenlik sistemlerinden azade bu canavarı kırbaçlaya kırbaçlaya drift yapıyor adam daha ne yapsın?

    2. 845 beygir 995 nm gücünde bir arabadan bahsediyoruz. Üzerinde hiçbir elektronik güvenlik ve kontrol elemanı yok. Bütün gücü Ken BLOCK dizginliyor. Ve bir başka eşi olmayan bu arabayı perte ayırmadan işini yapması lazım. Bu arabayı düz yolda tutmak bile başlı başına bir problemken üstüne birde dar alanlarda drift yapmak, bence alkışı hak ediyor.

  1. ah Kennnn yaptın yine yapacağını 😀 😀 😀 :)))))))))
    İlk çıkışı zincire bağlanıp ordan dumanlar arasında çıkma sahnesini çokkk beğendimmm

  2. 1000 beygir lik araclari prof. Draglarda kullaniyolar adam 850 beygirle korkunc hareketler yapmis inanilmaz gercekten. Konu hakkinda sinan yorum yapsin Tr’den neden boyle bir olay cikmiyor o kadar araba meraklisi insan var.

  3. az once youtube dan izleyip konu baslıgı altında paylasacaktım 🙂 sevdigimiz vidyoları burdan paylasalım gibisinden :))

  4. Türkiyede bunun için izin istesen çekim yapıcaz desen adamı topa tutarlar 😀 😀

  5. 845 beygir ve 995nm gücünde bir arabayı düz yolda zaptetmek bile ciddi ustalık gerektirir ki Ken BLOCK bu arabayla en dar yerlerde drift yapmış. Üstelik eşi benzeri olmayan bu arabayı perte ayırmadan yapmış, zira diğer videolarında sürüyle arabayı pert etmişdi deneme çekimlerinde. Bence alkışlanılması gereken bir performans. Arabanın AWD olmasına gelirsek bu güçte bir araban RWD olsa 100 metre gitmeden bir yere girip arbayı pert etmemek mümkün olmazdı. Eğer RWD olsaydı bu aynı drag arabaları ile drift yapmaya çalışmak gibi olurdu ki imkansız. Velhasıl Ken BLOCK’a selam.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu