Haberler

Hazır mısınız?




Nisan’da gösterime girecek olan Hızlı ve Öfkeli 7’den bir sahne yayımlandı. Universal Pictures, yayımladığı bu sahneyle gösterime girecek olan filmi yeniden bizlere hatırlattı. Paul Walker’ın beklenmeyen ölümü yüzünden, filmin gösterime giriş tarihi bir sene ertelenmişti. Filmin tamamlanabilmesi için, Paul’un kardeşleri Caleb ve Cody’den yardım alınmış.

Videoda bazılarımıza abartılı gelse de takım (pardon aile) üyeleri, seyir halindeki bir uçaktan arabaları ile atlıyorlar. Metrelerce yüksekten düşerken paraşütlerini açıp yola konmaları ise bir hayli ilginç. Tyrese her ne kadar korkup, atlamak istemese de, Ludacris’in planı işe yarıyor.

Daha önce yayımlanan başka bir fragmanda da, Paul Walker’ın Nissan GTR R35 kullandığı görülüyor. Skyline GTR R34’ü kitlelere sevdiren adam olan Walker, görünüşe göre GTR sevdasından vazgeçmiyor.

Fiat Chrysler grubu, birçok modelinin serinin yedinci filminde boy göstereceğini duyurdu. Dodge’un yayımladığı reklam videosunda ise filmdeki Challenger vurgulanıyor. Filmde kullanılan diğer modeller: Dodge Charger Hellcat, Dodge Viper GTS ve Jeep Wrangler Unlimited.

Hızlı ve Öfkeli serisi, dünya çapında tutulan bir seri oldu. Sokak yarışları ile başlayan seri, giderek aksiyon ve macera tarafını öne çıkarttı. Hikayeye göre 7’inci film, serinin yayımlanan üçüncü filmi Tokyo Drift’in devamı olacak. Paul Walker’a hayranlarının veda edebilmesi için, 3 Nisan’ı beklemesi gerekiyor.

Fast and Furios 7:

Serinin diğer filmleri:

 

Oguzhan_Toretto

93 doğumlu, İzmirli ve DEU İngilizce İşletme'yi bitirmek için çabalıyor. Boş zamanlarında Hyundai kullanır ve kendini bildi bileli direksiyonu tutmaktan zevk alır. Otopark ile karşılaşması ise, E 180 testine dayanır.

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. ilk 3 film yarıştı ondan sonra yarışla alakası kalmadı. bildiğin savaş da araba kullanan adamlara döndüler.

  2. Bence çok güzel bir seri. Baştan başlayıp son seriye kadar izlerseniz konuların birbirine nasıl güzel bir şekilde bağlandığını görebilirsiniz. Serinin son filmi bence daha da muhteşem olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu