Haberler

Toyota Yaris’le Hibrit test günleri




Toyota, öncüsü olduğu hibrit teknolojisini yakından tanıtmak için 6-7 Aralık tarihlerinde tüm plazalarında “Toyota Hybrid Test Sürüş Günleri” düzenleyecek. Hibrit teknolojisini yakından tanımak, bilgiler almak ve test etmek için Toyota Plazalara gelenler, B segmentinin ilk hibrit otomobili Yaris Hybrid’i kullanma şansını da elde edecekler.

Toyota yetkilileri Yaris Hybrid’in, ekonomik ve çevreci özellikleriyle tam bir şehir otomobili olduğunu iddia ediyor. Sürüş esnasında sürücüsüne ve yolcularına farklı bir yolculuk deneyimi yaşatan hibrit teknolojisi, sürücüsüne de yeni bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Japon üreticinin hibrit teknolojisiyle tanışmak ve Yaris Hybrid’i test etmek üzere 6 Aralık Cumartesi ve 7 Aralık Pazar günlerinde Toyota plazalara gelenler arasından “En güzel hibrit sloganını” yazan 7 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde edecek.

Dünya çapında 7 milyon adedi geçen hibrit araç satışı ile lider marka konumunu devam ettiren Toyota, hibrit otomobillerin sağladığı benzersiz sürüş keyfinin yanı sıra, batarya kiralama maliyetleri olmayan, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymayan “hibrit teknolojisini” orta ve uzun vadede en ekonomik ve ekolojik çözüm olarak görüyor.

Ege Geçyatan

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu