Haberler

Skoda’dan avantajlı Superb teklifleri




Skoda, Aralık ayında lüks sınıftaki Superb modelinde sunduğu çok özel kampanyalarla 2014 yılını bitiriyor. 31 Aralık tarihine kadar bu modele özel takas ve kredi kampanyaları Superb sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Skoda’nın zengin donanım seçenekleri ve sürüş konforuyla öne çıkan lüks sınıftaki modeli Superb, Aralık ayında sunulan eşsiz fırsatlarla birlikte çok daha cazip bir seçenek haline geldi. Superb ekonomik ve performanslı motorları konforlu kabiniyle birleştirirken, özel kampanya fırsatlarıyla dikkat çekiyor.

31 Aralık’a kadar Superb modelleri, 2.500 TL’lik takas indirimiyle sunuluyor. Geniş bir ürün yelpazesine ve donanım seçeneklerine sahip olan Superb, bir benzinli (1.4 lt TSI) ve iki farklı dizel motorla (1.6 lt TDI ve 2.0 lt TDI) tercih edilebiliyor. 105 HP’den 170 HP’ye kadar farklı güç çıkışlarına ve 4×4 versiyonuna sahip Superb modelleri, sunduğu motorlarla tüm beklentileri karşılıyor. Türkiye’ye özgü yapılan ve 100 km’de yalnızca 4.7 lt tüketimle yetinen 105 HP üreten 1.6 lt TDI motor ve DSG şanzımanlı Superb, lüksü düşük yakıt tüketimiyle birleştirerek dikkatleri üzerine topluyor.

Aralık ayı boyunca 2.500 TL’lik takas indirimine sahip Superb, 65.900 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Zengin donanım seçenekleri, geniş iç hacmi ve konforlu sürüşüyle sınıfının standartlarını belirleyen Superb, takas indiriminin yanı sıra Skoda Finans’ın sunduğu 48 aya yüzde 0.95 faizli uygun kredi fırsatlarıyla Skoda sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Ayrıca Rapid, Rapid Spaceback ve Yeti’de 1.500 TL takas avantajı ve 15.000 TL’ye 15 ay sıfır faiz seçeneği Aralık ayı boyunca sürüyor.

Emre Berk Simsek

İTÜ Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği mezunuyum. Sıkı bir otomobil tutkunuyum. Çocukluğum onların içinde geçti, üniversite yıllarımda ise birçoğunu test ettim. Ve yine aynı yıllarda Otopark ailesine dahil oldum. Direksiyonda olmak benim için bir çocuğun oyuncağıyla oynaması gibidir; bazen huzur dolu, kimi zaman ise adrenalinin doruklarında.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Spaceback 5000TL falan indirime girerse, biraz olsun yollarda görebiliriz. 1.2 TSI olanı Leon, Megane ile ayni fiyata satılıyor. 44000TL civarı a en azından inmesi gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu