Haberler

Yeni Skoda Superb yine göründü




Skoda, üçüncü nesil Superb’e ait yeni taslak çizimleri paylaştı.

Üretici aynı zamanda modelin Şubat 2015’te Prag’da ilk kez gösterime çıkacağını ve mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtımının yapılacağını duyurdu. Modelin 2015’in ikinci yarısında satışa sunulması planlanıyor.

Çek şirket yeni amiral gemisini “yeni dinamik çizgileri ile Skoda VisionC’nin çarpıcı ve etkileyici bir profili” şeklinde tanımlıyor. 2015 Superb keskin çizgileri, çarpıcı konturlu yüzeyleri ve sade ve şık hatları ile büyüleyici bir tasarıma sahip.

Skoda, dördüncü nesilin (1934 ve 1949 arasında üretilen ilk model de dahil edildiğinde) farklı beklentilere sahip kullanıcıların ilgisini çekmesini bekliyor. Orta üst sınıfta yer alacak olan modelde Volkswagen Passat B8’de kullanılan motorlara yer verilecek.

İlgili Makaleler

12 Yorum

    1. İnsignia da Superb kadar araba değil yine de 😀 insignianın c sınıfına düşürülmesi gerek yakışmıyor Passat Mondeo Superb in yanına kalite olarak.

      1. o kadar da yapmayın bari sadece hacim konusunda sıkıntısı var. tip olarak geçen b8 passatla yeni insignia vardı kesinlikle insignia daha şekilli ki kaldı ki otobonda ve virajlarda insignia ların dumanını yutuyor dediğiniz araçlar

  1. bu tasarımın başlangıç fiyatına 150.000 deseler yeridir. kusursuz harika üz düzey bi tasarım

    1. HALKIMIZI ne hale getırdıler superbe 150.000 tl vermeyı uygun buluyor.müstehak bıze bu vergıler..

      1. aynen hocam şu araca sırf tipi güzel diye 150 bin vermeyi uygun görüyorlar alıştı artık millet gönder gelsin 150 200 bin 😀

    2. yok artık daha neler. şu arabayı mı beğendiniz? Octavia al daha iyi. Çünkü hem aynı hem daha ucuz 😀 arka stoplar olmamış. garip bi duruşu var. çok dikdörtgen olmuş ve bagajın eğimi yakışmamış. Ön ise aynı Octavia. panjur kaput led vs. fardaki üçgen kısımı çıkar Octavia diye sat gitsin 😀 passat ve mondeo bin basar buna tasarımda.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu