Haberler

Hafif makyajlı 3 Serisi




Yılbaşı tatilinde çalışmalarına devam eden Theophilus Chin, 3-Serisi’ne uygulanan makyaj operasyonunu BMW severlerle paylaştı.

Mevcut 3-Serisi ömrünün ikinci yarısına geçmeden önce bazı ufak rötuşlarla daha taze bir görünüme kavuştu. Arabanın ön kısmındaki en büyük yenilik adaptif LED farlar olurken, belli belirsiz revize edilen tampon ve ızgara ise onlara eşlik eder hale getirilmiş. Arka tampon için de bazı değişiklikler planlanmıştı ancak, görünüşe göre o kısımlarda herhangi bir işlem hayata geçirilmemiş.

Üretim bandına çıkmaya hazırlanan BMW’nin en dikkat çekici özelliklerinden bir tanesi ise, 2015 modellerinin Plug-in Hybrid olup 2.0 litre hacminde 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor ile bagajda konumlandırılan lityum iyonlu batarya sayesinde yol alacak olması. Önceden olduğu gibi 245 hp ve 400 Nm torku bünyesinde barındıran motor, 100 kilometrede 2 litre yakıt tasarrufu ve 1 kilometrede 50 gram CO2 emisyonu gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, elektrikli batarya sayesinde sürücüsüne fazladan 35 kilometre menzil vadediyor.

Ünlü Alman markası tutumlu hamlelerinin yanı sıra (internette casus fotoğraflar bulunmaktadır) M340i M Performance gibi bir canavarın zincirlerini çözmeye hazırlanıyor.

BMW 3-Serisi LCI’nın 2015’in Mart ayı başlarında Cenevre’de tanıtılması tahmin edilirken, yıl ortasına doğru da bayilerde satışa sunulması bekleniyor.

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. Bu motorun böyle bir yakıt tüketimine sahip olması gerçekten insanı heyecanlandırıyor. Yanlış bilmiyorsam bu motor 328i deki motor. Her testte bu motorun fazlasıyla övgüyü hakketiğinden söz ediliyor. Eğer bahsedilen yakıt tüketimini yapabiliyorsa 320d lerin sonu gelebilir.

  2. veriler inanilmaz inanilmaz..oyle bir makyaj yapilmis ki makyaji kendileri bile farketmemis olabilir 🙂 adaprif led farini da opsiyon olarak vermeleri dogal olacaktir. standart olacagini dusunmuyorum.

  3. Makyaj operasyonu işe yaramış, açıkcası faz1(makyajsız) F30’un ön kısmını bir türlü beğenememiştim. Bu makyajla araç bir makyajlı 5 seviyesine çıkmış özellikle ön kısımda tamponu alıp F30’a bir kaç kesme biçme işlemiyle oturtmuşlar gibi duruyor. Pozitif anlamda hava katmış 😉

  4. Türkiyede ZAten selası okundu bu tarz büyük motorların tekerlekli traş makinesine bineceğiz yakında 😀

    Ayrıca hiybride erkenden geçilmesi lazım akaryakıtta %35 verimlilik ölüm. dünyaya israf zarar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu