Haberler

Yeni “Forum” sistemi




Yaklaşık 1 haftadır yeni forum ve yorum sistemimizle baş başasınız. Bizim gözlemlediğimiz kadarıyla foruma katılım eskisine göre daha yoğun ve artık otomobil seçimi dışında başlıklar da konuşuluyor. Bizim de amacımızı buydu zaten.

“Forum” başlığı altında bolca vakit geçirip sohbet edebilmenizi, hoşunuza giden video ve resim gibi şeyleri paylaşıp kaynaşmanızı istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

Peki yeni “Forum” yapısı bize neler kazandırdı ?

Öncelikle yorum yapmak, başlık oluşturmak ve bunların içerisine fotoğraf ve video eklemek eskisine göre oldukça kolay.

Artık kendi akışınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Yorum yaptığınız ya da ilginizi çeken başlıkları takip ederek siteye sonraki girişinizde bu başlık neredeydi, acaba yaptığım yoruma cevap geldi mi diye aramaktan kurtulabilirsiniz. Bunun için başlığın yanındaki göz işaretine basarak daha sonra forum bölümündeki kişisel sekmesinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Beğen butonunu kullanarak başlığın ve yorumun popülerliğini arttırarak önce çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni yapıda çevirimiçi olan takipçilerimizi görebilirsiniz.

Ayrıca sayfadaki yorum ve başlıklar artık eşzamanlı olarak güncelleniyor ve bir kişi yorum yazarken “And yazıyor…” gibi ibarelerle durumdan haberdar olabiliyorsunuz.

 

Lütfen forumda hoşunuza giden şeyleri paylaşmakta çekinmeyin. Otopark’ın aile yapısını pekiştireceğini düşündüğümüz forumu canlandırmak ve canlı tutmak tamamen takipçilerimizin elinde. Biz de artık elimizden geldiğince forumda yer almaya ve konuşmalara katılmaya çalışacağız. Umarız ki artık forumumuzda Golf mü İ30 mu gibi başlıkların yanında bolca sohbet başlıklarını da görürüz.

 

Unutmayın öneri ve istekleriniz bizim için önemli. Bu öneri ve isteklerinizi bize sosyal medya hesaplarımızdan, iletişim bölümünde ve ya forumda başlık ya da yorum atarak ulaştırabilirsiniz.

 

Sevgilerimizle….

Faruk

Küçüklüğümden beri sahip olduğum otomobil aşkı zaman içinde beni Otopark ailesinin bir parçası haline getirdi. Aileye katıldığım ilk günden beri siteyle ilgilenmeye zevkle devam ediyorum...

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu