Haberler

Chrysler, 4 yeni Uconnect Erişim Servisi’ni duyurdu




İlk olarak, Araç Bulucu fonksiyonu ile sürücünün aracını nereye park ettiğini unutması durumunda, araçlarını bulmaya yardımcı olan akıllı telefon uygulaması, telefon üzerinden sürücüye yönlendirmeler sağlayarak aracın yanına götürmeye, hatta kalabalık yerlerde aracın kornasını bile çalmayı becerebiliyor.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=z8NkRyM8FhY&w=560&h=315] Araca Gönderilmiş Hedef fonksiyonu ile araç sahibi, Uconnect sistemine telefonu üzerinden konum adresi göndererek araca girmesine gerek kalmadan hedefini önceden belirleyebiliyor ve böylece aracın içindeyken uzun süren lokasyon bilgilerini girmekle uğraşmak zorunda kalmıyor.

Son olarak, Aylık Araç Sağlık Raporu ve Araç Sağlık Uyarı sistemleri, araç sahibinin mail adresine aracın sağlığı hakkında bilgiler yollayabiliyor. Bu sistemler, aracın motor sağlığı, yağ durumu, frenlerin durumu, süspansiyonların durumu hakkında detaylı bilgiler içermekte ve gelecekteki kullanımlarda oluşabilecek sorunları minimuma düşürmekte.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MqK9jpRZm8c&w=560&h=315]

 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AgyJfDiCHu8&w=560&h=315]

okan

1995 yılından doğdum. Ekonomi bölümü öğrencisiyim. Otopark ile ilk tanışmam 2013 yılına dayanmakta. Otomobil sevgimi ve bilgimi köklendiren bu oluşumda 2015 yılının başından beri aktif olarak çalışmaktayım.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu